Aktywne Wpisy
WykopX +2347
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
tomek_27 +247
#ciaza #dzieci #rodzicielstwo
Tam bym się pytała o pomoc.
Współczuje mocno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak można być tak samolubnym i bezlitosnym, by kontynuować taką ciążę?
Niemile to dopiero będzie, gdy takie dziecko będzie całe życie cierpiało.
@vaizik: Tu nie ma już żadnej decyzji, bo zdrowia już tu nie ma, nie było, nie będzie i nikt o tym nie decydował.
To już jest tylko redukowanie cierpienia (w przypadku aborcji) albo bezwzględne, sadystyczne narzucanie cierpienia na jeszcze nienarodzonego.
https://www.lhm.org.uk/family-stories/
Zdrowia i powodzenia dla Was
Obyście to przetrwali
Cokolwiek się nie stanie, macie nadal siebie nawzajem
@zmarnowany_czas: Sam nie jesteś pytany, by wylewać swoje własne szambo, bezwzględny i barbarzyński sadysto. Ja nie potrzebuję zezwolenia, niewolniku. Piszesz komentarze jak ruscy, którzy też zezwolenia potrzebują na wypowiedzi.
Jeśli ktoś nie chce czytać, niech nie czyta. Wystarczy, że mnie sobie wrzuci na czarną listę, ale widocznie jest to wciąż zbyt skomplikowane, byś umiał takie
Przyzwoitością i litością jest w opisywanym stanie aborcja, a kultury sami nie macie żadnej.