Aktywne Wpisy
Samochód pokazuje mi 0% żywotności oleju (bo wymieniałem go lekko ponad rok temu). Aktualnie nie mogę jechać nigdzie i go wymienić. Coś się wielkiego stanie jak tak trochę pojeżdżę? Na serio aktualnie nie mam możliwości zmiany. Ostatnia zmiana oleju 1.11.2023 i zrobione jakieś 6k km. Przewiduję, że dopiero pod koniec listopada będę w stanie zająć się tym olejem.
#samochody #motoryzacja
#samochody #motoryzacja
xfin +24
Nie mam chleba na jutro, wstawał nie będę, więc idzie 23, a ja piekę bułki (。◕‿‿◕。)
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Za ~20 minut będą.
#bojowkapiekarska #gotujzwykopem #pieczzwykopem #jedzenie
Z moich typów co udało mi się znaleźć to:
Kurtka - Shima solid 2.0
Rękawice - Shima STX
Kask, który już posiadam to LS2 Stream II
Nie mam żadnych typów związanych z spodniami oraz butami.
Sprzęt, który potrzebuje jest do rekreacyjnej jazdy, nie zamierzam bawić się w motocykle typu sport itp.
#motocykle #125cc
A ten kask za 300zł to spełnia jakiekolwiek normy?
@Haiiro odbyłem około 20 godzinne szkolenie.
@ja_tu_tylko_na_moment dzięki, tak zrobię. Pojadę do sklepu niech coś doradzą i porównam cenę z netem.
Zapytałem tylko. Skoro ktoś go kupił, to może wie. Kask w cenie rękawiczek brzmi podejrzanie po prostu. Projekt, wykonanie, materiały, testy - to wszystko kosztuje, a kask to nie jest produkt masowo kupowany jak komoda z ikei. Dlatego zastanawiam się, na czym przyoszczędzono, że opłaca im się sprzedawać kask za 300zł, podczas gdy konkurencja z powodzeniem sprzedaje za wielokrotność tej ceny.
Kurtka spoko. Nie wiem ile chcesz
Sam materiał skorupy to pewnie w większości poliwęglan, a wypełnieni EPS to po prostu styropian - jak opracujesz technologię dal 1 modelu to dalej jest już z górki.
Wyściółka pewnie szybciej
Natomiast nic nie wspomniałeś o spodniach i butach.
Ja wiem, że może to nie wygląda, ale mocno polecam coś z ochraniaczem bioder. Uszkodzenia miednicy to niefajna sprawa, często śmiertelna.
A jeśli chodzi o twoje pytanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
1) jeśli masz kasę, nie szkoda Ci to mt-125 to fajny sprzet, ale ja jestem fanboyem mtkow to mnie nie słuchaj xD z alternatyw masz jeszcze gixa (jak ja