Wpis z mikrobloga

a co mnie obchodzi jego wygląd, jego charakter jest najlepszy ()

@ZenujacaDoomerka: gram powolutku w BG3 już od dłuższego czasu i ani razu nie widziałem Astariona bez ciuchów, "charakter". Ale Ty wrzuciłaś go akurat nago, bo podoba Ci się jego "charakter" xD
  • Odpowiedz
czemu żywe kobiety nie mogą takie być ()

@Szarmancki-Los: Akurat musiałeś wrzucić zdjęcie cygańskiej borderki, która o wszystko się obrażała. Jak grałem na Badlandsach to miałem flashbaki z toksycznej ex xD
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: W sumie pasuje. Nie ma to jak zakochać się w postaci, która przy najbliższej okazji sprzedałaby Cię dla zysku i gotową poświęcić 10000 istnień dla własnego zysku ;) Poczekaj do III rozdziału :)
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka Nie no, myślę że irl znajdziesz sporo facetów którzy wejdą z tobą w relację będąc nieszczerzy i chcąc cię tylko wykorzystać, minus polega na tym, że ich nie naprawisz wybierając dobre opcje dialogowe :<
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka:

a co mnie obchodzi jego wygląd, jego charakter jest najlepszy () ile ja bym dała żeby tak świetnie napisany facet zagadał do mnie irl

Jak wy ghostujecie facetów po wymianie 3 wiadomości to jak możecie poznać charakter xd
  • Odpowiedz