Wpis z mikrobloga

szedł chłop z torbami ciężkimi 78 lvl to powiedziałem daj pan te torby ja to wezmę
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale bardziej
vieniasn - szedł chłop z torbami ciężkimi 78 lvl to powiedziałem daj pan te torby ja ...

źródło: temp_file2741173492448777143

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn wystarczy że wejdzie na wykop i poczyta rady o SAMOROZWOJU jak np nauka angielskiego na c2 bo c1 w 2p24 to kalectwo językowe albo kupi jako kurs na grafika jeje6
  • Odpowiedz
@vieniasn: @Wolferros I Ci ludzie przez wiele lat pracowali, dokładali się do pieniędzy dla państwa podatki - własny wkład praca, dzięki nim właśnie gospodarka funkcjonowała itp a teraz myślą jak w miarę tanio święta "wyprawić" kiedy politycy ociekają luksusami i rok w rok są wały na grube miliony.

To jest k00rwa wstyd i brak poszanowania dla seniorów, to dzięki nim nasz kraj jeszcze jako tako się trzyma, to oni
  • Odpowiedz
a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy

@vieniasn: Różnica między nim a obecnym pokoleniem 20-30 lat jest takie, że jemu ledwo starcza na życie ale jest we własnym mieszkaniu (którego większość młodych osób nigdy się nie dorobi) i ma emeryturę (której młodsze osoby nigdy nie dostaną).
  • Odpowiedz
@vieniasn: nie pamiętam przejmuj się, jak ty będziesz w jego wieku to nie będzie cię stać nawet na połowę tych zakupów które on zrobił (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
  • 7
@Mr_3nKi_ nic
@siepan wypad z polityką
@Meserole mój ma 44 chyba i ja wiem że nie jest to ledwo ale moja matka na przykład wydaje 600zł miesięcznie na leki a może być dużo gorzej
dodaj opłaty i weź pod uwagę różne rodzaje ogrzewania jak prąd
może być źle
  • Odpowiedz