Aktywne Wpisy

Jailer +1546
Mam dobry humor, więc robię rozdajo xD
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo
Spośród plusujących ten wpis wylosuję osobę, która dostanie klucz Steam najlepszej gry ostatnich lat, a mianowicie Clair Obscur: Expedition 33!
Jest jedna, prosta zasada: zielonki wypad.
#clairobscur #expedition33 #gry #steam #rozdajo

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry

źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
Pobierz
no to zdążył mi opowiedzieć historię swojego życia i wychodzi że całe życie ciężko pracował głównie w roszarni potem coś z koleją a teraz jest chory i ledwo mu starcza na życie mimo 45 lat pracy
i tak właśnie wygląda życie ludzkie że człowiek się rodzi potem tyra jak wół cierpiąc a potem tylko cierpi ale bardziej
źródło: temp_file2741173492448777143
Pobierzz fartem
Swój huop.
Wspominał coś o żonie / dzieciach?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To jest k00rwa wstyd i brak poszanowania dla seniorów, to dzięki nim nasz kraj jeszcze jako tako się trzyma, to oni
@vieniasn: to chyba na czarno bo mój ojciec ma ~42 i może nie ma majątku ale na pewno nie jest to ledwo
@vieniasn: Różnica między nim a obecnym pokoleniem 20-30 lat jest takie, że jemu ledwo starcza na życie ale jest we własnym mieszkaniu (którego większość młodych osób nigdy się nie dorobi) i ma emeryturę (której młodsze osoby nigdy nie dostaną).
@vieniasn dodaj jeszcze że on większość kariery przepracował w 'wolnej' kapitalistycznej Polsce
@siepan wypad z polityką
@Meserole mój ma 44 chyba i ja wiem że nie jest to ledwo ale moja matka na przykład wydaje 600zł miesięcznie na leki a może być dużo gorzej
dodaj opłaty i weź pod uwagę różne rodzaje ogrzewania jak prąd
może być źle