Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +608
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy rozbicie małżeństwa bez dzieci jest moralnie dopuszczalne?
Sytuacja, w której się znalazłam, nie jest łatwa, dlatego chciałabym poznać Wasze opinie. Od pewnego czasu czuję się bardzo silnie związana emocjonalnie z mężczyzną, który niestety jest żonaty. Jest między nami ogromna chemia, czuję, że pasujemy do siebie pod wieloma względami – mamy wspólne zainteresowania, podobne poczucie humoru i zbliżone spojrzenie na życie. Spędzamy razem dużo czasu, zarówno rozmawiając, jak i po prostu ciesząc się swoją obecnością. Od początku czuję, że między nami jest coś wyjątkowego.
Z jednej strony mam poczucie, że spotkałam osobę, która mogłaby być moją bratnią duszą, kimś, z kim mogłabym zbudować coś trwałego. Jego małżeństwo, jak mówi, od dawna nie funkcjonuje dobrze – relacja z żoną stała się raczej rutyną niż prawdziwym partnerstwem, a oni sami coraz bardziej się od siebie oddalają. Nie mają dzieci, co sprawia, że sytuacja jest nieco mniej skomplikowana. On sam mówi, że od dłuższego czasu rozważa rozwód, ale do tej pory nie podjął żadnych konkretnych kroków.
Czy rozbicie małżeństwa bez dzieci jest moralnie dopuszczalne?
Sytuacja, w której się znalazłam, nie jest łatwa, dlatego chciałabym poznać Wasze opinie. Od pewnego czasu czuję się bardzo silnie związana emocjonalnie z mężczyzną, który niestety jest żonaty. Jest między nami ogromna chemia, czuję, że pasujemy do siebie pod wieloma względami – mamy wspólne zainteresowania, podobne poczucie humoru i zbliżone spojrzenie na życie. Spędzamy razem dużo czasu, zarówno rozmawiając, jak i po prostu ciesząc się swoją obecnością. Od początku czuję, że między nami jest coś wyjątkowego.
Z jednej strony mam poczucie, że spotkałam osobę, która mogłaby być moją bratnią duszą, kimś, z kim mogłabym zbudować coś trwałego. Jego małżeństwo, jak mówi, od dawna nie funkcjonuje dobrze – relacja z żoną stała się raczej rutyną niż prawdziwym partnerstwem, a oni sami coraz bardziej się od siebie oddalają. Nie mają dzieci, co sprawia, że sytuacja jest nieco mniej skomplikowana. On sam mówi, że od dłuższego czasu rozważa rozwód, ale do tej pory nie podjął żadnych konkretnych kroków.
Speed pyta ulicznego malarza czy go namaluje. Facet patrzy i mówi, że wygląda zbyt oryginalnie i nie da rady. Kiedy Speed się pyta co odpowiedział malarz tych 2 mu mówi, że facet powiedział, że nie namaluje go bo jest czarny. To jest właśnie ten lewacki rasizm.
#rasizm #bekazlewactwa #bekazpodludzi
https://x.com/WiktorSZN/status/1808609308675842090
No genialny fikołek.
Nie musisz dawać całego fragmentu ale miłoby było napisać jak sytuacja wyglądała naprawdę bo teraz ją podkoloryzowałas pod swoją tezę a 500 osób podchwyciło.
@WielkiNos: Uwaga uwaga, to był źart
ja p------e
1. Ci streamerzy jak pasut, gola, zjebuza i cala reszta to jakies dno i te ich w------e ego, jestem Zjebuza - polish strimer - no bo on ich kojarzy - to fajnie pokazalo ze ci wszyscy polscy strimerzy sa dla takiego mudzina w tym samym szeregu co jego fani albo i nawet nizej.
2. Kazdy kto za nim biegal jak peirdolony pies i mial wiecej niz 18 lat to mial n----------e w glowie
3. Smutne ze taki ktos jest taka wielka gwiazda - slawny z szczekania i odpalania fajerwerkow w pokoju
4. Te dziewczyny byly takie zapatrzone w niego, ze by mu laske na srodku
@WielkiNos: to ten zjeb z Abstrachuje?
( ̄෴ ̄)
Komentarz usunięty przez autora