Aktywne Wpisy

njay +143
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +57
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

ONS z byłym – dziewczyna jest singielką, aktywnie randkuje, ale gdy randki jej nie idą a ma „chcicę” umawia się na s--s z którymś swoich byłych. Bardzo niebezpieczne zachowanie – raz, że jak randkujesz z taką to może widywać się z byłymi między waszymi randkami, dwa – jak będzie nudzić się w związku to bez problemu zdradzi cię w ten sposób.
Chcecie jakąś serię/tag #topredflag ? Bo to co się teraz odwala na rynku matrymonialnym to dosłownie kataklizm…
#p0lka #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #incel #heheszki
źródło: pobrany plik
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Sek w tym,że kobieta po co ma mieć ons z byłym? Skoro po godzinie na tinderze ma kilkaset matchy chętnych skakać na głowie byleby dala im szanse
@Maxior99:
Bo to takie laski co "nie idę z byle kim do łóżka" i "o mnie trzeba walczyć" no ale były to co innego to jak rodzina prawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety poznałem takie 3, obrzydliwy rodzaj kobiety - udają cnotki i w ogóle wyliczają ile randek musi minąć zanim będą chciały "wpaść na
@WyzwolonaPodrozniczka:
Każdy człowiek na ziemi tak ma - arabusy na całym świecie świętowały kilka dni po 11 września.
@wqeqwfsafasdfasd: Nie, to są akurat urojenia a raczej mokre myśli przeciętnego przegrywa o
@WyzwolonaPodrozniczka: Przecież nieszczęście większości #przegryw przynajmniej tutaj jest na ich własną prośbę tak naprawdę. Bo łatwiej jest robić sobie sport narodowy z szykanowania kobiet w bezpiecznej przestrzeni jak coś ze sobą zrobić faktycznie.
@Maxior99: Jeśli chodzi o mnie to wystarczy, że widziałem wiadomości prywatne kobiet mi znajomych. Jakby ogrom idiotow myśli, że np posłodzi trochę zabierze na drinka czy gdzies i zarucha od razu tylko po to pisząc do dziewczyn.
@wqeqwfsafasdfasd: Jeden, kiedykolwiek = laska wyłącznie dla tych, którzy nie traktują związków poważnie lub sami są za otwartym związkiem i innymi takimi.
W 99% procentach przypadków niewiele dla niej znaczą. Załóżmy, że jesteś programistą 25k. Dostajesz pewnie mnóstwo spamu na Linkedinie
@AlienFromWenus: chyba, że zobaczy jak się zachowujesz