Wpis z mikrobloga

Można na wykopie napisać, że dzisiejsze ustalenia z Scholzem na temat zadośćuczynień za szkody wojenne to kompromitacja naszego rządu, czy za to się już zostaje pisowcem?

@aei9077: generalnei to dla was jakikolwiek gest niemickiej strony bylby kompromitacja. darcie ryja przez kaczynskiego to dla was zwycuiestwo. kaczynski drze morde: płaccie niemcy. a scholtz mowi mozesz mi naskoczyc kaczko karakanska. i co wtedy kaczor jest super wodzem?
  • Odpowiedz
  • 0
@zapomnialemhaslo a czyli politykę Niemiec z roku '39 według Ciebie powinniśmy uznać za zamkniętą i sami zamykać mordę, bo to teraz nasz "partner", który nie chce naszego rozwoju tylko stagnacji pod swoimi rządami? xD za długo Niemcy plują nam w twarz, a tacy jak ty to jakieś folksdojcze, albo inne melepety, które są dumne, że Hans otworzył u nas Lidla, albo swoją fabrykę Volkswagena, bez rozwoju naszego kraju. Te mendy nam
  • Odpowiedz
@siwy-y: mieliście 8 lat żeby wykrzyczeć Niemcom co wam na sercu leży tylko wtedy jakoś odwagi zabrakło :)

przegranej Tuska przez chęć przygarnięcia przez niego całej masy "uchodzcow"

Tusku już wtedy nie rządził, to chyba ty jesteś "za młody i za głupi" i nie pamiętasz
  • Odpowiedz
  • 0
@zapomnialemhaslo czy ja pracuje w rządzie, żebym mógł Niemcom krzyczeć cokolwiek? xD wy już sami jesteście odklejeni bardziej od tych wszystkich pisowkich radykałow xD fur deutschalnd xD
  • Odpowiedz
  • 0
@zapomnialemhaslo ta twoja "prawica" to taka sama p------a lewica. 500 plusy, zamienione na 800+ przez doniego to jest to co uwielbiają wasi wyborcy. Przynajmniej patusy z pisu wiedzą na co głosują i że dotrzymają słowa xD w od ryżego myślicie o szachach 6d, a tu k---a tylko fur deutschland i dotacje na używane elektryki, z których Niemcy rezygnują xD serio wolę pisowców, bo nawet ich patologia przynajmniej kieruje się jakimiś zasadami
  • Odpowiedz
  • 0
@zapomnialemhaslo powiedz jeszcze, że jestem za "radykalną prawicą" xD tak jak teraz lewactwo we Francji. Kończą się już te wasze odklejenia. Ludzie chcą żyć w spokoju bez narzucania waszych durnych dogmatów i ściagania bandytow. Pisiory tak samo jak kałowcy będą mieli już coraz mniej do gadania jak we Francji. Ludziom kończy się cierpliwość. Zresztą miliardy dla deweloperów zapewnią Tuskowi wieczny spoczynek polityczny xD
  • Odpowiedz