Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłam kiedyś w krótkiej relacji FWB z pewnym chłopakiem. Ja raczej traktowałam luźno tę znajomość, ale on musiał źle odczytać moje zamiary. Pewnego razu powiedział mi, że musimy to zakończyć, bo ja się za bardzo zaangażowałam w tę znajomość. Wyjaśniłam mu jak to wygląda z mojej perspektywy, że musiał mnie źle zrozumieć - wyszło lekkie zamieszanie, ale ostatecznie podjęliśmy decyzję, że zostajemy przyjaciółmi. To było jakieś pół roku temu, ale piszemy ze sobą codziennie, co jakiś czas się spotykamy (czasem nawet 2 razy w tygodniu), gadamy ze sobą otwarcie na tematy, których nie poruszam z nikim innym, czasem zaprasza mnie na jakieś wyjazdy lub imprezy z jego znajomymi (głownie to on wychodzi z inicjatywą) i wydaje mi się, że mamy zdrową relację. Ani razu nie została przekroczona granica "przyjaźni" podczas tych spotkań, chociaż od czasu do czasu pojawi się jakiś flirt z jednej lub drugiej strony. Mimo, że fajnie spędza mi się z nim czas to brakuje mi jednak tej fizyczności. Chciałabym z nim na ten temat porozmawiać, jak on to widzi, czy miałby ochotę, ale boję się, że zepsuję tym fajną przyjaźń, którą mam teraz.
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim to bez sensu, on na pewno źle odczyta twoje zamiary. Może lepiej znajdź sobie nowego FWB, żeby uniknąć zamieszania? Przynajmniej oszczędzisz sobie niezręczności i nie stracisz obecnej przyjaźni.
  • Odpowiedz
@kabotyno

Może lepiej znajdź sobie nowego FWB, żeby uniknąć zamieszania? Przynajmniej oszczędzisz sobie niezręczności i nie stracisz obecnej przyjaźni.

Na pewno xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spędzacie razem czas, ruchacie się i mówisz że granica przyjaźni nie została przekroczona? Serio, czym się to różni od związku? Że nie mówicie "kocham Cie" i nie całujecie się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: FWB i kobieta u której zgodnie z naturą wykształciła się więź oksytocynowa, klasyka. Dobrze facet stwierdził, że trzeba przerwać FWB, bo się za mocno zaangażowałaś. A skąd wiem, że się za mocno zaangażowałaś? Bo teraz piszesz, że to on Cię podrywa mimo, że to on natychmiastowo zerwał układ (no bo jak ktoś cię gdzieś zaprosi to z pewnością z miłości) + chcesz znowu wrócić do seksu z nim, kiedy
  • Odpowiedz