Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +123
Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
Byłam kiedyś w krótkiej relacji FWB z pewnym chłopakiem. Ja raczej traktowałam luźno tę znajomość, ale on musiał źle odczytać moje zamiary. Pewnego razu powiedział mi, że musimy to zakończyć, bo ja się za bardzo zaangażowałam w tę znajomość. Wyjaśniłam mu jak to wygląda z mojej perspektywy, że musiał mnie źle zrozumieć - wyszło lekkie zamieszanie, ale ostatecznie podjęliśmy decyzję, że zostajemy przyjaciółmi. To było jakieś pół roku temu, ale piszemy ze sobą codziennie, co jakiś czas się spotykamy (czasem nawet 2 razy w tygodniu), gadamy ze sobą otwarcie na tematy, których nie poruszam z nikim innym, czasem zaprasza mnie na jakieś wyjazdy lub imprezy z jego znajomymi (głownie to on wychodzi z inicjatywą) i wydaje mi się, że mamy zdrową relację. Ani razu nie została przekroczona granica "przyjaźni" podczas tych spotkań, chociaż od czasu do czasu pojawi się jakiś flirt z jednej lub drugiej strony. Mimo, że fajnie spędza mi się z nim czas to brakuje mi jednak tej fizyczności. Chciałabym z nim na ten temat porozmawiać, jak on to widzi, czy miałby ochotę, ale boję się, że zepsuję tym fajną przyjaźń, którą mam teraz.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
─────────────────────