Wpis z mikrobloga

m


@szatanEK666: to się starość nazywa, chociaż z tą liczbą w nicku to aż głupio tak mówić XD ale ostantio coś mi nie służy.

@kukurykukokonowe wygląda smakowicie () Tylko kolejnym razem wolniej wędź ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak masz wędzarkę drewnianą, to polecam termometr taki z "igłą", który da się wsadzić między dechy.
  • Odpowiedz
@kukurykukokonowe: ja to mam taki smak, że mega lubię jak w swojskiej kiełbie zbiera się taka 'galaretka', jak łatwo się domyśleć, zazwyczaj ona zbiera się na tych dolnych "kolankach". Jak też taką lubisz, to najłatwiej takie coś zrobić dodając do kiełbasy podgardla i dolewając troszkę wody ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i jej nie wysuszyć za dużą temperaturą
  • Odpowiedz