Aktywne Wpisy

Moseva +74
Niestety obejrzałam filmik o zajściu w #poznan
Jak ktoś z Was powie coś złego na tą Julię, tylko dlatego ze jest piękna, to niech płonie ze wstydu, gdy zda sobie sprawę z własnej głupoty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dziewczyna przeżyła koszmar, który będzie się za nią ciągnął całe życie. Stracila kogoś kogo kochała, ktoś kogo dawniej kochała okazał sie totalnym zwyrodnialcem i na jej oczach się odstrzelil. Jak
Jak ktoś z Was powie coś złego na tą Julię, tylko dlatego ze jest piękna, to niech płonie ze wstydu, gdy zda sobie sprawę z własnej głupoty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dziewczyna przeżyła koszmar, który będzie się za nią ciągnął całe życie. Stracila kogoś kogo kochała, ktoś kogo dawniej kochała okazał sie totalnym zwyrodnialcem i na jej oczach się odstrzelil. Jak

H666G +170

W zeszłym roku sprawdzałem większość z nich, skończyło się tak że na dwa dni "pożyczyłem" Adobe Premiere z zatoki. Potrzebowałem do dyplomu :<
Ogólnie w Adobe masz wszystko jak na tacy. Wpieprzasz kawałek na timeline, rozciągasz do tego obrazek i voila. Tylko przy eksporcie trzeba pokombinować z kodekami i kompresją żeby czterominutowy film nie ważył 2gb.
and please follow the three recommended steps at the bottom of the page." Donate ;)
Ale! Widzę tam listę webowych edytorów co może się przydać. W domu sprawdzę, dzięki ;)
@pixele: Albo znajdziesz coś w linku od DOgiego albo zatoka :<