Aktywne Wpisy

Iudex +55
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
czteroch +253

Ale przecież oni nie wspierają Rosji.
( ͡° ͜ʖ ͡°) ani GRUwery (kupuje ten nick) ani bb-bb ani nikt inny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ci ludzie (z braku lepszego słowa) żyją w ciągłej obawie o życie, w brudzie, smrodzie, pozbawieni snu, zdobyczy cywilizacji, motywacji, morale. Widzą rozłożone ciała poległych których nikt nie zbiera, nikt nie ratuje rannych, nikt się też tym nie przejmuje.
Z doświadczenia
@niegwynebleid: IMO to w tym wypadku jest to nadzywczajne, dlatego że w te 1-2 sekundy ciężko ocenić stan poszkodowanego o ile nie rozerwało mu połowy twarzy. Ten typ równie dobrze mógł być ogłuszony / w wielkim szoku, a tu jeb, zero analizy/sprawdzania stanu zdrowia, kula w łeb "od swojego"
@niegwynebleid: nie za bardzo rozumiem dlaczego oni są dobijani. Powinni zdychać jak najdłużej.
@Borokk: Jak ktokolwiek ma poważnie traktować wpis mówiący "tu nie ma trolli" od politycznej zielonki broniącej trolli? xD
@niegwynebleid: Może dla ciebie. Ale nie normalnego człowieka.