Aktywne Wpisy
Aeciatko +144
W marcu pisałem o pomyśle sprzedaży mieszkania i wybudowania domu.
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy
Nie wiem co sądzić o własnym życiu. Serio.
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na
#mecz #lewandowski
https://wykop.pl/wpis/76923373/robert-lewandowski-strzelajacy-francji-bramke-na-1
Ty antypolski chamie.
Roberta tylko się wielbi albo się milczy.
A serio, to ktoś mu dawno temu kiepsko w łeb nawkladał jak być idolem.
Albo z niego jest po prostu antypatyczny człowiek.
Skoro przepisy nie zabraniają mu robić takich rozbiegów, to czemu miałby dostać za nie żółtą kartkę?
@kratofel123: chyba dla ciebie skoro nie ogarniasz przepisów...
Płaczcie o zmianę przepisów, a nie o Lewandowskiego, który je wykorzystuje.