Aktywne Wpisy

enten +482
To jest złoto. Potężny restaurator spruł się, że ludziom nie podoba się kilka listków pizzy (czyli mąki z wodą i serem) za 60 zł, bo jego pizzeria potrafi wykręcić 1% mniej glutenu od konkurencji i w ogóle klient się nie zna i ma zamknąć ryj.
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było
(odpowiedź właściciela w komentarzu)
Coraz lepsze te nasze restauracje. 10 lat temu w ekskluzywnej restauracji jadło się jakiś pieczeń czy kaczkę za 50 zł i jedzenia było

źródło: 1736848979373
Pobierz
gadatos +280
Wiele złego się mówi o #prl ale jedno trzeba przyznać
Loga mieli wyśmienite (。◕‿‿◕。)
#ciekawostki #historia
Loga mieli wyśmienite (。◕‿‿◕。)
#ciekawostki #historia

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy jestem szczęśliwy? Mam poczucie że zmęczony. Czy „budową”? Nie jestem przekonany.
Cieszyła mnie wizja robienia wszystkiego samemu, ale zacząłem chyba lepiej rozumieć skalę przedsięwzięcia, no i mój zapał spada razem z gotówką którą posiadam na koncie. A przecież nawet nie odebrałem kluczy od domu.
Tak czy inaczej kto może niech pije za mnie kompot! A za jakiś czas pewnie i ze mną( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prezent na nowy rok jest i każdemu życzę takich przygód:-)
#chwalesie #budowadomu #remontujzwykopem #zrobtosam
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDruga sprawa to wizualnie nam się dom podobał.
A trzecia równie istotna to cena. Szukałem wielu opcji budowy. Nawet rozważałem system gospodarczy, ale przy cenie który za ten konkretny dom biorą nie było co się długo zastanawiać.
Wisienka na torcie przy podjęciu decyzji było to że kolega mieszka w takim kilka lat a sama firma stawia