Aktywne Wpisy

WielkiNos +75
A teraz wyobraźmy sobie faceta, który przez 8 lat codziennie po 3 razy dziennie chodził korzystać z usług prostytutek. Poznał uczciwą, dobrą kobietę bez przeszłości i nie powiedział jej o tym, że ma na koncie 3000 partnerek seksualnych. Czy panie też by wtedy pisały, że przeszłość nie ma znaczenia, żeby o tym zapomniał, nic jej nie mówił i założył z tą kobietą rodzinę?
Łatwo być taką tolerancyjną i otwartą kobietą, nikogo nie
Łatwo być taką tolerancyjną i otwartą kobietą, nikogo nie

źródło: temp_file8651776471100730987
Pobierz
Dlaczego #egzaminpraktyczny na #prawojazdy oblewają nawet przy zatrzymaniu się na łuku?
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Dotknięcia pachołka lub przekroczenie linii nie było, ale za to było zatrzymanie przy jeździe do tyłu - jak ta jazda jest niepłynna? Kto miał podobny przypadek?
To jest absolutny absurd. Za to dostałem wynik negatywny. #motoryzacja
Mam w tym roku 30 lat. Jestem w związku od prawie pięciu, mieszkamy w mieszkaniu jej matki, prawie 70 m2 w typowym PRLowskim bloku z wielkiej płyty (matka mieszka gdzie indziej, w---------a kobieta no ale trudno, teściowej się nie wybiera). Mam auto klasy D 17 letnie, ona podobnie, coś tam potrafimy odłożyć jeżeli chodzi o kasę ale mało (zarabiamy po około 5 do 5,5k na rękę). Miasto wojewódzkie ale z tych mniejszych więc ceny nie są tragiczne.
Ja od dłuższego czasu nie mam na nic siły, właściwie tylko chodzę do pracy, robię to co muszę w domu, przejrzę trochę internetu i śpię. Do tego ona ma problemy zdrowotne z jelitami oraz tarczycą przez co fatalnie się czuje, przytyła z 55 do 66 kg (165 cm wzrostu), chodzi od dwóch lat po lekarzach i nikt nie potrafi jej pomóc. Zanim jakiś mądry wykopek napisze że musi po prostu mniej wp*erdalać żarcia - ona prawie nic nie je, ma dietę pudełkową 1400 kcal i waga ani drgnie a jestem pewien że nie podjada. Dogadujemy się, s--s jest częsty, fajnie nam się spędza czas.
No i tak po prostu żyjemy. Nie wiem czy wpadłem w jakiś stan "zawieszenia" czy o co chodzi. Czasami mam ochotę to wszystko rzucić i zacząć od początku ale po chwili zdaje sobie sprawę że to nie ma sensu. Z jednej strony wygryw bo nie muszę wynajmować mieszkania po chorych cenach, stać nas na jakieś przyjemności, odłożyć na wakacje potrafimy, dogadujemy się a z drugiej to czuje się ciągle zdołowany, jakby depresja czy coś. Nic nie zapowiada żebym się lepiej czuł, nic nie zapowiada żeby ona się wyleczyła nic nie zapowiada żeby było mnie/ją/nas stać na nowe auto lub jakieś inne droższe wydatki itd. Wiem że są osoby w o wiele gorszej sytuacji, wiem też że są takie w o wiele lepszej. Czy moje życie jest po prostu "normalne"?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #polska #depresja #pytanie
źródło: rerwfrfs
PobierzNormalnie rozterki egzystencjalne, ale niektórzy są na nie bardziej wrażliwi. Warto szukać sobie kolejnego celu w życiu i do niego dążyć, ale też starać się umilać sobie dni i nie czerpać sensu
Komentarz usunięty przez autora
@Jajecznica_z_dorszem: Ogólnie jeżeli jesteś intro/tylko siedzisz na chacie i jedyny kontakt masz z kimś kto ma srogą deprechę to co ty oczekujesz?
Znajdź kogoś z kim pójdziesz na siłkę raz dwa razy w tygodniu. Odnów kontakt z jakimś ekstrawertycznym brajankiem (nie masz na niego patrzeć jak na obraz, ale chodzi o jakiś alternatywny obraz świata - typ co się cieszy jak labrador) i będzie
PS: na redukcji nie ma opcji żeby nie schudła, po prostu. Powie to każdy dietetyk. Także ma źle zbilansowaną dietę albo jednak podjada. Tarczyca i jelita to też nie jest nie wiadomo jaki temat - dobry lekarz prywatny i temat załatwiony w dwie wizyty.
@Jajecznica_z_dorszem:
Ja jedynie chudnę na głodówkach - typu głodówka 3 dni, ale to i tak kilosy w ciągu kilku tygodni wracają, albo muszę trenować non stop, ale nie za ciężko, bo od zbyt ciężkiego treningu puchnę i jestem totalnie wyczerpana - typu spanie po 12-14h.
Oczywiście można się głodzić całe