Aktywne Wpisy
spirityfree +5
Imprezy integracyjne w korpo. Faktycznie to jest takie zło? Pytam osób, które na takich były. Zdarzyło się coś dziwnego. Mój chłopak pojechał na takie wydarzenie i od około 18 kompletnie przestał mi odpisywać. Rozumiem, że siedzenie z nosem w telefonie byłoby dziwne i absolutnie tego nie wymagałam ale tutaj kontakt urwała się całkowite. Odpisał dopiero następnego dnia. Proszę o wypowiedzi osoby, które faktycznie brały udział w takich wydarzeniach, innych proszę o nie
HlHl +38
#p0lka #bekaztwitterowychjulek #bekazpodludzi #pieklokobiet #niepopularnaopinia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lardor najlepsze, że nawet organizacje, które się zajmują wsparciem prostytutek mówią, że to nie jest dobre i odrzegują od tego.
@WyzwolonaPodrozniczka my robimy tym wstyd sobie nie facetom. Faceci to by się cieszyli gdybyśmy chodziły nago. Każdy ojciec i brat o tym wie i dlatego nie chcą żeby kobiety z ich rodziny były eksponowane na spojrzenia jakichś zboków.
Jak można się tak nie szanować żeby jakimś obleśnym dziadom pokazywać swoje krocze i dawać im swoim
@Lardor: przecież jest - chociażby "Cześć Tereska"
@Lardor post, który kiedyś znalazłam o skutkach.
@WielkiNos: ale dlaczego walczyć z czymś na co same się decydują?
To nie czasy, że jest jakiś alfons czy b----l-mama, jak kto wybierze tak ma ¯\(ツ)/¯
Równie dobrze można walczyć z ludźmi, którzy idą studiować turystykę i rekreacją, i pchać ich na medycynę, inżynierię czy prawo.
z fartem
ale przez kogo pormowane? Ktoś placi fagacie żeby dzieci demoralizowala? Zapraszają ją do tvp?
Dzieciaki chcą sie poczuć jak dorośli i takich tresci szukają. Tak bylo zawsze, ja sluchalem peji - pierwszej plyty, wyciszalem jak ojciec byl w tym samym pokoju.
Dzieciaki sa takie same, w wy dorabiacie do tego jakas ideologie