Aktywne Wpisy

sforce +116
#gielda jesteście za podatkiem katastralnym od 3 mieszkania? Szczerze mówiąc, pomimo ze mam bardziej wolnościowe poglądy to takie opodotakowanie nie byłoby głupie, częśc ludzi pomyślałoby o innych formach inwestycji .

mirko_anonim +402
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Co to jest ACE :]
Jakiś serwer dla początkujących ?Jestem zdenerwowanym #przegryw wszędzie stare janusze ze skillami !
O co chodzi z tymi srebrami brązami i złotami (medale) ?
Jakiś mirkowy serwer ?
Nie gramy na serwerach społeczności, jedynie gry turniejowe.
Medale są za udział w operacjach i odpowiednio długą grę na mapach operacji w trybie turniejowym (i ileś tam zwycięstw). ew. jest żeton (to co nazywasz medalem) za 5 letnie konto steam
Serwer mirkowy jest, ale świeci pustkami. Gramy tam jedynie podczas umówionych meczy 5vs5
Srebra, brąze itp. to rangi graczy.
Jest klan DDMirko, podpytaj ludzi to dołączysz, oni pewnie Ci pomogą wkroczyć s csgo.
Komentarz usunięty przez autora
Zapytam wprost: muszę coś dokupić, żeby mieć możliwość ich grania? Jak to wygląda?
Wyszukujesz taką grę sam lub z przyjaciółmi i grasz mecz tak jak się gra na turniejach :) Przeciwnicy są zawsze losowi.
Dodatkowo operacje same w sobie są tanie, można ja dorwać za 5zł.
KUpując je na początku, można na nich zarobić.