Wpis z mikrobloga

#csgo #pytanie #noob

Co to jest ACE :]

Jakiś serwer dla początkujących ?Jestem zdenerwowanym #przegryw wszędzie stare janusze ze skillami !

O co chodzi z tymi srebrami brązami i złotami (medale) ?

Jakiś mirkowy serwer ?
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrWhite: Ace - jak sam zabijesz wszystkich rywali w 1 rundzie.

Nie gramy na serwerach społeczności, jedynie gry turniejowe.

Medale są za udział w operacjach i odpowiednio długą grę na mapach operacji w trybie turniejowym (i ileś tam zwycięstw). ew. jest żeton (to co nazywasz medalem) za 5 letnie konto steam

Serwer mirkowy jest, ale świeci pustkami. Gramy tam jedynie podczas umówionych meczy 5vs5
  • Odpowiedz
@MrWhite: Jeżeli chodzi o serwery dla początkujących to podbijaj na jakieś losowe ffa albo tp (tylko wspomnij na tp, że jesteś nowy, ktoś z teamu na 100% postara się ci wytłumaczyć co i jak ja poprosić).

Srebra, brąze itp. to rangi graczy.

Jest klan DDMirko, podpytaj ludzi to dołączysz, oni pewnie Ci pomogą wkroczyć s csgo.
  • Odpowiedz
@MrWhite: tp nie wiem a ffa to free for all (chyba), najzwyklejszy serwer gdzie grają różni ludzie, nie ma tam super poziomu ale czegoś sie idzie nauczyć.
  • Odpowiedz
@diarrhoea: (#) @softenik: (#) Powiedzcie mi taką rzecz: jestem graczem z 1.6/CZ (tak, grałem w CZ) i tam jedyne opcje to serwery publiczne. Kupiłem GO podczas IEM i sobie pykam na publicznych serwerach znalezionych w liście serwerów. Z tego co czytam ciągle mówicie o meczach rankingowych, rankingach itp.

Zapytam wprost: muszę coś dokupić, żeby mieć możliwość ich grania? Jak to wygląda?
  • Odpowiedz
@Bit__: Dodatkowe mapy do trybu turniejowego i możliwość wydropienia większej ilości skrzynek czy skinów.

Dodatkowo operacje same w sobie są tanie, można ja dorwać za 5zł.

KUpując je na początku, można na nich zarobić.
  • Odpowiedz