Aktywne Wpisy

peanut_whu +460
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Finesta +451
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz

Czy ktoś z Was pracuje bądź słyszał o takim stanowisku jak Inżynier Industry 4.0 ?
Z tego co wyczytałem to jest po prostu analityk danych ale bardziej nastawiony na przemysł/produkcje w mocno zautomatyzowanych fabrykach.
Dostałem telefon na takie stanowisko ale jak zapytałem o stack technologiczny to rekruterka nie była w stanie mi nic powiedzieć.
Ktoś kojarzy na czym tam się pracuje i jakie skille są potrzebne? Pytam bo mam podesłać CV no i chciałbym je jakoś ukierunkować pod te stanowisko i zweryfikować czy to dla mnie czy nie.
Mógłbyś co powiedzieć więcej o tym co robisz poza siedzeniem przy kompie?
No ja z kolei w stosunku do takich inżyniera industry 4.0 to bardziej siedzę bliżej linii produkcyjnej. Automatyk oprócz tego że siedzi na komputerze pisząc programy na sterowniki, czy wizualizacje, to musi analizować program na linii, nie raz poprawia czy konfiguruje czujniki, czasem poprawia po elektrykach :D czasem nawet muszę się nauczyć pracy operatora, by zrozumieć ich problemy i jakoś je rozwiązać.
Nie
@login_zajety_sic: nope i jak ktos uzywa takich "ladnych" slowek to juz bym zachowal ostroznosc.