Aktywne Wpisy
zbyszko17 +168
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
PanNieznanypl +73
Jako facet mam 25 lat i autentycznie czuje, że moje rowniesniczki to stare baby mentalnie już, wolę umawiać się z jakąś 22 latką niż słuchać na spotkaniach, że ona to już dziecko by chciała XD spotkałem się wczoraj z rówieśniczka to przez 4h gadala o swojej robocie w przedszkolu... Jestem świadomy, że kobiety nie mają zainteresowań i ogólnie to zawsze facet wszystko musi ciągnąć, ale no bez przesady, chociaż udawajcie trochę
#
#
Śmiać mi się chce jak czytam wpisy mirków o ścianie 30+.
Po wielu latach zainstalowałem tindera i od razu zmatchowało mnie z 32 latką o przeciętnym wyglądzie. Przegadaliśmy praktycznie ciągiem 3 dni i umówiliśmy się do baru. Dała mi swój numer i ogólnie cieszyła się na to spotkanie.
Ale jak tylko się spotkaliśmy, zauważyłem że nie jest zbyt zainteresowana rozmową. Żeby nie było, fotki robiłem tydzień temu i wyglądam identycznie jak na nich. Zarabia minimalną, ja jestem programistą. Po 3 godzinach odwiozłem ją swoim nowym autem do domu.
Dzisiaj mi pisze, że dziękuje za spotkanie ale niestety nie chce mnie zwodzić bo nie poczuła żadnej chemii i żebyśmy szukali dalej.
Więc sorry mirki ale nie ma żadnej ściany. Pomimo pełnej zgodności charakterów (wyszło w trakcie chatowania), jej wieku i moich zarobków nic to nie pomogło. One będą szukać aż do starości.
#tinder #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Po prostu beda same, juz przed pandemia powstal raport sheconomy (a pandemia sytuacje mogla tylko pogorszyc)
@laeticiachciała zapłacić za siebie ale już wcześniej po cichu sam zapłaciłem za nas
─────────────────────
·
Będą szukać aż na spotkanie przyjdzie bandyta z charyzmą a nie ciapa programistyczna
Ona się zakocha w jego uroku osobistym i pewności siebie, impulsywności a nie w pytaniach typu jaki kolor lubisz
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Oczywiście, że nie ma żadnej ściany. To tylko redpillarze tacy jak @Dietetyq: (Paweł ze ścieku DSM) tak
@mirko_anonim: ależ absolutnie, laska 42 lata ma DOKŁADNIE 1:1 to samo powodzenie i atencje od mężczyzn co laska 24 lata, wiadomo
nawet więcej laska 55 lat z 3 dzieci w tym jedno pełnoletnie ma IDENTYCZNE powodzenie, atencje i liczbę chętnych facetów na związek czy szybki numerek jak 22 letnie studentka ASP
@Dietetyq: ciagle ma wieksze powodzenie niż 42 letni ogarniety zyciowo, przeciętny z wyglądu facet. No to jeśli tylko na tym ma polegać ta mityczna ściana to pozostaje mi tylko pozazdrościć kobietom tego jak bardzo są przez nią pokrzywdzone XD
Fajnie jej się z Tobą pisało jak z listownym przyjacielem, a potem przyszedł reality check i gadając na żywo stwierdziła, że to nie to.
Sam tak miałem z paroma laskami: w pisaniu fajne, a w realu mi jednak tego czegoś brakowało, więc nie ciągnąłem, dzięki za randeczkę i rozchodzimy się kulturalnie.
@Dietetyq: dobra dobra Paweł, ale to ta ściana miała być na 30, a nie 50. XD A teraz gadasz o jakichś 50. Widzę, że im większa jest średnia wieku redpillowców tym „ściana” się przesuwa w górę, zaraz te wasze SMV dla facetów to nie będzie 35 tylko 45. XD
─────────────────