Wpis z mikrobloga

Profesor TUSK nie ma problemu z tym, że gdy trwała hybrydowa agresja na Polskę, wysyłał tam swoich posłów z pizzą, mówił najgorsze rzeczy, a dziś z przejęciem na twarzy mówi o tym, jak bronił granicy i broni jej nadal, bez słowa przepraszam.
Gdy rządził PiS on, jego partia pluli na żołnierzy, wyzywali od śmieci i najgorszych, a nachodźcow nazywali "biednymi ludzi którzy szukają swojego miejsca na ziemi"
Chcieli wszystkich wpuszczać i nie budować żadnych murów, a teraz udają obrońców granicy.

JAK WAM SIĘ TO KLEI NEUROPKI?

#polityka #neuropa #konfederacja #wojna #bialorus
b.....o - Profesor TUSK nie ma problemu z tym, że gdy trwała hybrydowa agresja na Pol...

źródło: tfusk

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brixo: a konfederaci jeszcze nie dawno cała swoją aktywność polityczna poświęcali na mokre sny o upadku ue a przynajmniej polexicie. A
A teraz nagle żadnego wychodzenia nie chcą, tylko "reformowac". I obuzenie jak to ktoś wypomni. Jak to wyjaśnisz?
  • Odpowiedz
gdy trwała hybrydowa agresja na Polskę, wysyłał tam swoich posłów z pizzą,

@brixo: O tak, pamiętam, hybrydowa agresja w postaci grupki ludzi siedzących wiele godzin na dupach w chaszczach między jedną granicą, a drugą. Ten atak Putina był przerażający!
  • Odpowiedz
a konfederaci jeszcze nie dawno cała swoją aktywność polityczna poświęcali na mokre sny o upadku ue a przynajmniej polexicie. A

A teraz nagle żadnego wychodzenia nie chcą, tylko "reformowac". I obuzenie jak to ktoś wypomni. Jak to wyjaśnisz?

@TenXen47: Ja wyjaśnię. Po prostu docierał do Ciebie jedynie taki przekaz, bo informacje na temat polityki pobierasz z określonych źródeł. Konfederacja odkąd istnieje nigdy nie mówiła jednym głosem o polexicie. Pojawiały się wśród jej
  • Odpowiedz
Ty jesteś aż takim fanatykiem czy 5 lat masz

@TenXen47: Jedno i drugie.

A może za tym prostym hasłem z baneru kryje się troszkę bardziej złożone stanowisko? Zdjęcie pochodzi z tzw. marszu suwerenności z maja 2019 (pół roku przed wejściem konfy do sejmu), na którym wypowiedzi polityków powyższej formacji były krytyczne wobec brukselskiej biurokracji, a nie Unii jako takiej.
  • Odpowiedz
@Sratatatatatata: oczywiście, ponownie nie zrozumienie naszej elity. Profesorowie ipumia się wypowiadać ze ich wszyscy rozumia ci biedni nie imia.
Wpisz sobie do internetu imię kogo kolwiek z konfy i dodaj ue albo unia Europejska. I zobaczysz jak to nie chcą wychodzić.
Ich łączy jedno: nienawiść cz pogarda do zachodu. I życie jakąś jego urojony wizją. Dla Hitlera prawdziwy zachód to była starożytność dla nich ten sprzed rewolucji albo seksualnej albo
  • Odpowiedz

@TenXen47: może ja wyjaśnię ci to mikrocefalu
ci "konfederaci" o których mówisz, to odłam zdrajców/wężów, którzy postanowili podlizać się "wyborcy centrum"
każdy rozsądny prawicowiec nadal kwestionuje obecność w eu, która okazała się oszustwem, nie wspólnotą współpracujących państw, ale komuną gdzie jedni trzymają innych za mordę
  • Odpowiedz