Wpis z mikrobloga

Przymierzam sie powoli do zmiany telefonu i zastanawiam sie co lepsze, czy Samsung s24 czy Iphone 15. Obecnie mam xr, troche sie juz do ajfonow przyzwyczailem. Wyglad tez mi bardziej siedzi u iphone, ale sam nie wiem. Ps xiaomi wcale nie lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ejenes czyli jak napisać że nigdy się nie miało androida nie pisząc tego wprost.

Chociaż samsungi z exynosem (s10, s20, s21, s22) czasami pokazywały na co ich stać i potrafiły i 100% baterii w noc wciągnąć.
  • Odpowiedz
nagrywania rozmow,

@niech_ktos: przecież w samsungach tego nie ma, chyba że jakąś aplikacją zewnętrzą.. ale kto by przekierowywał cały ruch przez apkę aby komuś podać dane na tacy bo te są wysyłane, choćby numery telefonów i ma to jakaś osoba trzecia, a nie np samsnug czy google.

zatrzymywanie i wznawianie nagrywania wideo

To też nie jest standard a androidzie, w xiaomi np tak nie ma, nie możesz zrobić pauzy podczas
  • Odpowiedz
@octopussy8 mi obojetnie czego bede uzywac, w sumie chodzi mi tylko o aparat no i zeby telefon mi starczyl na pare lat, xr mam 5 i w sumie dalej dobrze dziala, tylko pamieci mi juz czesto brakuje. Mialem tez iphona 7 i to byl naprawde swietny tel
  • Odpowiedz
@Lujdziarski Poczekaj do września na 16/16 pro, natomiast pod żadnym pozorem nie bierz zwykłej 15 bo nie będzie działać na nim AI, a to zapowiada się naprawdę dobrze
  • Odpowiedz