Aktywne Wpisy
Graner +19
#nieruchomosci
Przypominam że budujemy najwięcej na 1k ludków w Europie, demografia (Polaków, a czy umrzemy czy wpuścimy imigrantów to już mniej istotne, przecież nie będziemy za swoje budować dla przybyszy) jest fatalna. Lokale na każdą kieszeń w Polsce są, a zarobki w wojewódzkim nie są specjalnie wyższe niż średnia województwa.
I przypominam że lekko licząc 95% ludzi chodzi do roboty odpi3rdolic swoje i zarobić na życie, a nie dlatego że ma jakieś potrzeby rozwoju zawodowego (tacy ludzie nie pracują na etacie tylko ryzykują ze swoim).
Dlatego
Przypominam że budujemy najwięcej na 1k ludków w Europie, demografia (Polaków, a czy umrzemy czy wpuścimy imigrantów to już mniej istotne, przecież nie będziemy za swoje budować dla przybyszy) jest fatalna. Lokale na każdą kieszeń w Polsce są, a zarobki w wojewódzkim nie są specjalnie wyższe niż średnia województwa.
I przypominam że lekko licząc 95% ludzi chodzi do roboty odpi3rdolic swoje i zarobić na życie, a nie dlatego że ma jakieś potrzeby rozwoju zawodowego (tacy ludzie nie pracują na etacie tylko ryzykują ze swoim).
Dlatego
Ehh dlaczego nie urodziłem się takim Niemcem, Holendrem albo chociaż Szwedem? Byłem w różnych krajach na zachód i zawsze robiło na mnie wrażenie ile tam luksusowych aut na ulicach, ile fajnych nowoczesnych budunków, wielkich firm. Nie da się być przegrywem gdy urodzisz się w takim kraju. Potomkowie ludzi, którzy cywilizowali Europe, dawne wielkie supermocarstwa albo księstwa. Ludzie pewni siebie, o wysokim IQ i inteligencji, wykształceni. To oni wyznaczają trendy i są właścicielami marek. My przy nich to tania siła robocza, montownia a nas mają za głupich pijaków i złodziei. Zresztą coś w tym jest bo nie jesteśmy inteligentnym narodem, mamy mentalność niewolnika i parobka a w dodatku mało inteligentni i niskie IQ. Nic nie wnieślimy w rozwój świata a nasza historia to historia porażek i zlepek innych kultur wschodnich.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Z takich spoko rzeczy to mają tez zamachy b-----e i inżynierów w nożami których sami sobie zaprosili, to jest dopiero inteligencja i pragmatyzm XD
Komentarz usunięty przez moderatora