mirko_anonim mirko_anonim 17.06.2024, 19:13:43 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim#pracbaza #korposwiat #programowanie #pracait #kiciochpyta #krakowUczylem sie programowania 4 lata, w koncu udalo mi sie znalezc prace ktora uwielbiam, no alez koncem lipca konczy sie moja pierwsza roczna umowa.I tu moje pytanie.Czy moge napisac do swojego kierownika czy mam sobie szukac innej pracy?Czy mam pisac do dyrektora it prosbe o przedluzenie umowy?Czy moze mam pisac do dyrektora calego korpo, ktorego mam na umowie napisanego, jakas prosbe o przedluzenie umowy?Czy mam pisac do HR?Nawet niebede prosil o podwyzke, zarabiam 6.5 tys do reki, bardziej mi zalezy na tej zajebistej atmosferze i tej mozliwosci rozowju─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: digitallord· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
Jestem_tu_nowy Jestem_tu_nowy 17.06.2024, 19:17:36 via Android 23 + @mirko_anonim spytaj swojego bezpośredniego przełożonego.
X.....r konto usunięte 17.06.2024, 19:26:35 via Wykop 37 + @mirko_anonim: Piszesz wprost że niedługo kończy ci się umowa i chciałbyś wiedzieć na czym stoisz. To zupełnie normalne pytanie i masz prawo je zadać
wykopowy_brukselek wykopowy_brukselek 17.06.2024, 19:50:32 via iOS 7 + @mirko_anonim tylko do bezpośredniego szefa. Nic wyżej bo wyjdziesz na debila
9Japko9 9Japko9 17.06.2024, 20:14:49 via Wykop 0 + @mirko_anonim: do przełożonego pytanie jak @Xelor zasugerował. Normalne pytanie, na miejscu.
ProstolinijnyW ProstolinijnyW 17.06.2024, 20:23:47 via Android 2 + @mirko_anonim zadzwoń do CEO na teamsie i się spytaj
elozapiekanka elozapiekanka 17.06.2024, 21:13:43 via Wykop 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
programista15cm programista15cm 17.06.2024, 22:41:17 via Wykop 0 + @mirko_anonim: galke wszystkim którym się da zrób i lo no ponownie zobacz co da się zrobić
Milo900 Milo900 18.06.2024, 05:39:54 via Android 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
i.....e konto usunięte 18.06.2024, 10:33:53 via Wykop 0 + @mirko_anonim: pisz do osoby, która jest twoim bezpośrednim przełożonym, że chcesz porozmawiać na temat swojej sytuacji. Możesz przygotować się na rozmowę o podwyżkę, to normalne że z końcem umowy i podpisaniem nowej zazwyczaj stawka rośnie.
#pracbaza #korposwiat #programowanie #pracait #kiciochpyta #krakow
Uczylem sie programowania 4 lata, w koncu udalo mi sie znalezc prace ktora uwielbiam, no alez koncem lipca konczy sie moja pierwsza roczna umowa.
I tu moje pytanie.
Czy moge napisac do swojego kierownika czy mam sobie szukac innej pracy?
Czy mam pisac do dyrektora it prosbe o przedluzenie umowy?
Czy moze mam pisac do dyrektora calego korpo, ktorego mam na umowie napisanego, jakas prosbe o przedluzenie umowy?
Czy mam pisac do HR?
Nawet niebede prosil o podwyzke, zarabiam 6.5 tys do reki, bardziej mi zalezy na tej zajebistej atmosferze i tej mozliwosci rozowju
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim