Ten uczuć, kiedy chuop przejechał 228 km rowerem jednego dnia, a od rodziców jedyne co usłyszał to ,,i Ty myślisz, że mi tym na złość zrobisz?"- bo dla nich wyjazd z domu poza gminę to coś złego ( ͡°ʖ̯͡°)
@Anoncio2111: Standardzik. U moich starych podobnie, słuchaj co ja mówię, bo jestem starszy i mądrzejszy (c--j z tego że żyję w fikcyjnym małżeństwie, nie mam żadnych znajomych, a jedyny sens mojego życia to praca). Potem zdziwienie, że się z nim nie rozmawia i o niczym nie mówi.
@Anoncio2111: Zawsze im odpowiadaj, czy chcą mieć wnuki, bo jak nie znajdziesz dziewczyny to wnuków nie będzie. Nie ważne czy masz dziewczynę, bo może masz. Wtedy musisz to inaczej przerobić.
Mów też że nie będziesz się mógł nimi zająć na starość bo nie będziesz umiał nic załatwić.
Albo w wersji na odwrót, jak każą ci zrobić coś nowego poza domem. To się kłóć używając ich argumentów.
@Anoncio2111: mnie to dupsko boli juz po jakichs 50 km jak smiszka po upojnej nocy, musze doinwestowac w normalne siodelko i w koncu kupic spodenki z pielucha, bo inaczej ni dom rady
@bardzospokojnyczlowiek jego średnia wyniosla tyle co niedzielny rowerzysta na damce xd I to doslownie. Dlatego się dziwie, że taki rower (przystosowany pod szybką jazde) a prędkość jakby doslownie biegł z tym rowrem xd
@choochoomotherfucker: jest niedziela... I wszystkie stacje benzynowe sa otwarte, zakladam, ze trase planujesz i nie jedziesz na zywiol, wiec mozna sobie ustawic trase, gdzie beda postoje, gdybym robil jak ty to bym czasem bral dwa baniaki 5 litrowe na rower xD
@Anoncio2111 udani ci twoi starzy, nie ma co. Musisz jeszcze z takim szkodliwym elementem mieszkać? Wyczyn zajebisty, ja po 10% takiego dystansu łapie już ból d--y.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
Mów też że nie będziesz się mógł nimi zająć na starość bo nie będziesz umiał nic załatwić.
Albo w wersji na odwrót, jak każą ci zrobić coś nowego poza domem. To się kłóć używając ich argumentów.
Podawaj przykłady "dzieci" sąsiadów
@Anoncio2111:
mocno
@Anoncio2111: jak można mieć 28 lat i mieszkać z rodzicami? Przecież to niepełnosprawność.
@Anoncio2111: ale skąd wiedzą kiedy wychodzisz i gdzie? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@iquiet:
@iquiet: skąd wiesz ile miał przerw?
Powiedz mi jak ci się ta sawka pod siodłem sprawdza. Rozważałem to ale wydaje mi się mega wielka. Co tam trzymasz normalnie?
A jeszcze Włoszakowice to idź pan w c--j