Wpis z mikrobloga

Wiek się pewnym momencie zaciera ,

@Linnior88: Oczywiście, że tak. Chociaż nasze społeczeństwo jest taki, że jak chłop będzie miał 25-27 lat na przykład i jego kobieta będzie miała 31 na przykład to będą się krzywo patrzeć niektórzy.
  • Odpowiedz
Jeden szuka żony, a drugi szuka żony i córki w jednym.
Nie od dziś wiadomo, że laski które lecą na starych dziadów, mają nieprzepracowane traumy z domu rodzinnego, zazwyczaj związane z brakiem ojca.
  • Odpowiedz
@pan_dudzian: znajoma ma faceta starszego o około 20 lat, mają dwójkę dzieci i są szczęśliwi. Jej mąż jest skromnym multimilionerem. Jej jedyny problem to to czy sprzędzić wakacje na Nowej Kaledonii czy Dominikanie gdzie mają domy wakacyjne.
  • Odpowiedz
@Linnior88 byłem 4 lata w poważnym związku z 12 lat młodszą (ja 30 ona 18), teraz jestem z 10 lat młodszą (ja 35 ona 25). Jak ostatnio miałem tindera, to miałem sporo matchów od lasek poniżej 25. Pisanie, że dla osiemnastki 23-latek to stary dziad to grube przegięcie. Tak samo jak pisanie, że facet w moim wieku spotykający się ze studentkami to chory, zboczony oszołom. Odkleiło Cię tutaj.
  • Odpowiedz
@stempien666: Masz 18-letnią córkę? Jak się #!$%@? w fazę buntu przy nieleczonym borderline i da wam popalić, to jeszcze będziesz dopingować jakiegoś 40-latka, byle ci ją z domu zabrał, a później będziesz mu współczuć, co musi znosić przy tak niewielkim wynagrodzeniu. Ale jak znam życie, to należysz do tych, którzy uważają, że ich dziecko będzie cudowne i na pewno nie #!$%@? się w narkotyki i na pewno nie zamorduje rodziców swojego
  • Odpowiedz
natomiast 40 letni koleś który interesuje się jakimiś 18 stkami to już pato

@Linnior88: jakie pato, to NATURA

mnie kręcą takie 21-24, później to już pruchno
  • Odpowiedz
Gdybyś miał 18 letniego syna i podwalala się do niego 40 letnia kobieta uznałbyś to za normalne i pozwolił im razem być ?

@Linnior88: na starej piczy ...
  • Odpowiedz
@lexico

>niech 40 letnie kobiety zaczną się brać za licealistów

@Linnior88: licealista to chce młodego mięska, a nie zasuszone raszple

No właśnie na odwrót jak miałam Badoo to pisali kolesie po 18 lat że jestem piękna i kobieca mając 26 xD tylko że ja ich blokowalam a starzy kolesie sami napastują młodsze a one mają ich za spoconych wujków
  • Odpowiedz
@lexico

>niech 40 letnie kobiety zaczną się brać za licealistów

@Linnior88: licealista to chce młodego mięska, a nie zasuszone raszple

Niestety " starymi raszplami ' to są faceci którzy o siebie nie dbają i szybko dziadzieja , jakoś nigdy nie widziałam żeby młoda dziewczyna latala za starym capem a dużo młodszych chłopaków jest zafiksowanych na milfach
  • Odpowiedz
@lexico

>natomiast 40 letni koleś który interesuje się jakimiś 18 stkami to już pato

@Linnior88: jakie pato, to NATURA

mnie kręcą takie 21-24, później to już pruchno

Mogą cię kręcić ale nikt nie poleci na twoją łysine i wyzior zmrodu z gęby
  • Odpowiedz