Aktywne Wpisy

anoysath +1866
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

akNe +399
Macie tak czasami, że jak Wam się śni coś p--------o, to uświadamiacie sobie we śnie, że to na szczęście tylko sen i że zaraz się możecie z tego obudzić?
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I
Nawet nie wiecie jak ja bym chciała, żeby to co dzieje się od kilku dni, okazało się tylko p-------m snem.
Upragniona ciąża, wszystko rozwijało się pięknie, chłopak rósł jak na drożdżach, wyniki wzorowe.
I

źródło: IMG_1083
Pobierz
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili mi jej zabrać do domu, a ze stresu zapomniałem zrobić zdjęcie drugiej strony, ale mam dać znać do końca tygodnia. Co sądzicie? To normalne? To moja pierwsza praca na umowę o pracę więc nie wiem czy tak to powinno wyglądać
#przegryw #praca #pracbaza #prawopracy
źródło: IMG_4092
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@polzwed: a to legalne w ogóle? Przecież takie rękawice to chyba obowiązek przy pracy z ostrymi blachami, a tu mam płacić za r--------e ich? xd
A z tym urlopem to o co chodzi? Jak dostaniesz sraczki i chcesz wziąć na żądanie to tydzień wcześniej trzeba zgłosić?
300zł za każdy zniszczony element odzieży ochronnej? Xd co to jest za money farming przez Janusza przecież Wiadamo że przy pracy w takim miejscu prędzej czy później coś się zepsuje xd