Aktywne Wpisy

pss8888 +442
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +25
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

laska ledwo zna moje imię, wiek no i co studiowałem - to wymusiłem sam xD mówi, że woli pytania zadawać na żywo, bo zna wtedy reakcje, no ale chyba basic pytania to można zadać wcześniej?
i mówię tu o lasce, która się zadeklarowała "zorganizować" drugie spotkanie, no ale sorry nie będzie pierwszego za duże ego top, niby dynamiczna szara myszka, ale jednak bardziej prymuska
#zwiazki #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #s--s
@razdwatrzy55: ¯\(ツ)/¯
Przypomniałem sobie, że laska napisała "jak bedziesz sie chciał to sie pochwalisz" XD ale tak to chyba nie wygląda
@Nano22: ale tu nawet nie chodzi o pytanie samo od siebie tylko zwykle a ty xD bo nie wierze, że laski nie interesuje gdzie pracuje, gdzie ona juz scisle wiedziala co chce robic zaraz po maturze i to realizowała
@razdwatrzy55: no to tutaj różnie, zazwyczaj o pracę czy wykształcenie jak pytam to też zadają te pytanie. Ale czasami jak rozmowa z botem
@crisbenz: Ma rację. @razdwatrzy55 Tak to jest, że po prostu laska jest jakaś dziwna. Gdyby była normalna to typowa kobieta jest typowa lubi rozmawiać z ludźmi i wręcz sama starałaby się inicjować pewne rzeczy.
@razdwatrzy55: odpowiedź na swoje pytanie możesz znaleźć w piosence pewnej p0lki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
" Bądź dużym chłopcem