Wpis z mikrobloga

Jak to jest, że ja na jeden temat jestem w stanie zadać lasce 10 pytań, a ona mi nawet nie potrafi zadać pytania gdzie pracuje? jeszcze w dzień gdy chłopowi znaleźli nowy projekt, ja tam nie oczekuje, żeby laska chciała o mnie wiedzieć wszystko, ale jest to męczące wysłuchiwać wszystkiego i dostawać opie.dol, bo zadałem drugi raz pytanie, gdzie w ogóle go nie zadałem XD
laska ledwo zna moje imię, wiek no i co studiowałem - to wymusiłem sam xD mówi, że woli pytania zadawać na żywo, bo zna wtedy reakcje, no ale chyba basic pytania to można zadać wcześniej?
i mówię tu o lasce, która się zadeklarowała "zorganizować" drugie spotkanie, no ale sorry nie będzie pierwszego za duże ego top, niby dynamiczna szara myszka, ale jednak bardziej prymuska
#zwiazki #tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #s--s
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@razdwatrzy55: Niech spiedala lampucera z zadartym nosem. Szara nie szara, pamiętaj, jedyną reakcja na takie głupie laski NPC to kop w ryj i poprawić z laczka w doopsko. Przepraszam, poniosło mnie ale mam dziś mocno mizoginistyczny nastrój
  • Odpowiedz
  • 0
@crisbenz: ty,ale wlasnie to jest dziwne bo np. ja sie po tej rozmowie nie odezwal, a laska do mnie czy zyje xD normalnie sama zaczyna pisac na nowy dzien i pyta jedynie co tam
Przypomniałem sobie, że laska napisała "jak bedziesz sie chciał to sie pochwalisz" XD ale tak to chyba nie wygląda
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55 Potrzebuje stały dopływ atencji, ale żeby coś od siebie dać w konwersacji to już wykracza poza jej zdolności? dumę? Chuy z nią, niech się wykaże, nie dawaj jej nonstop atencji.
  • Odpowiedz
  • 0
ja mam to samo xD Nie pamiętam rozmowy gdzie laska by sama od siebie zapytała się coś o mnie.

@Nano22: ale tu nawet nie chodzi o pytanie samo od siebie tylko zwykle a ty xD bo nie wierze, że laski nie interesuje gdzie pracuje, gdzie ona juz scisle wiedziala co chce robic zaraz po maturze i to realizowała
  • Odpowiedz
ale tu nawet nie chodzi o pytanie samo od siebie tylko zwykle a ty xD

@razdwatrzy55: no to tutaj różnie, zazwyczaj o pracę czy wykształcenie jak pytam to też zadają te pytanie. Ale czasami jak rozmowa z botem
  • Odpowiedz
Niech spiedala lampucera z zadartym nosem.

@crisbenz: Ma rację. @razdwatrzy55 Tak to jest, że po prostu laska jest jakaś dziwna. Gdyby była normalna to typowa kobieta jest typowa lubi rozmawiać z ludźmi i wręcz sama starałaby się inicjować pewne rzeczy.
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: Dziewczyna potrzebuje atencji i wcale jej nie obchodzisz. Jeżeli już zauważyłeś to w rozmowach, to nie zostaje ci nic innego niż się z tym pogodzić i iść dalej, bo nie zmusisz jej, żeby się tobą interesowała. Są kobiety, które po prostu chcą być przez chwilę adorowane i ma to iść w jedną stronę.
  • Odpowiedz
Jak to jest, że ja na jeden temat jestem w stanie zadać lasce 10 pytań, a ona mi nawet nie potrafi zadać pytania gdzie pracuje?

@razdwatrzy55: odpowiedź na swoje pytanie możesz znaleźć w piosence pewnej p0lki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

" Bądź dużym chłopcem
  • Odpowiedz