Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +232
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

bet730 +152
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!

źródło: coeff_13.03
Pobierz
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie będzie karana więzieniem. Ludzie wolą spotkać toyotę jadącą pod prąd, ale oburzają się, że ktoś dynamicznie rusza spod świateł i musi okazać prawo jazdy podczas tankowania XD
#samochody #patologia #motoryzacja
Skąd te rewelacje?
Wyścig, tutaj rodzi się pytanie czy nie zostaniesz podpięty pod wyścig na zgromadzeniu dwóch aut wedle widzimisię.
Pytanie też co oznacza wyścig? Jak ja ruszam spod świateł i mam 3,5s do 100tki, przyspieszam do ograniczenia 100kmh w 4,5-5 sekund bez spiny, a obok jest napalony prius pałujący na zabój swoją toyote to kto się ściga? Ja czy kierowca ubera? Skoro ja przyspieszam bez spiny w 5 sekund a on pospinany
@Essapierds2007: Osobiście na przykład nie jestem oburzony takim pomysłem jeśli ktoś na niego wpadł, ale uważam iż jest to zwyczajnie głupie bo równie dobrze możesz przyjechać na przykład z kimś kto nie ma prawa jazdy on będzie chciał kawę
@Essapierds2007: Buahaha a to dobre spostrzeżenie xD
1. Zabrania się:
1) używania pojazdu w sposób zagrażający bezpieczeństwu osoby znajdującej się w pojeździe lub poza nim;
O motorowerach które można prowadzić beż prawka nie wspomnę
@Essapierds2007: Do tego momentu miałeś plusa. Won na czarno, pisiorze.
@Essapierds2007: a co, mam sie smucić że debile będą zamykani do więzień? Świetna zmiana, od dawna oczekiwana
@yawoor724: Ja tak jeżdżę i śmieję się z takich jak ty, którzy są tak słabymi kierowcami, że mają problem ogarnięciem tego co się dzieje przy 120km/h.
Na szczęści dobrzy kierowcy jak ja uwazględniają twojego słabego skilla, więc jesteś bezpieczny ( ͡°
@yawoor724: no tak, kto to widział jechać szybko na esce xD Dajmy tam 90km/h żeby dziadek w starej fabii mógł zamulać na lewym pasie
Jak masz czarne Audi i w tym miesiącu jechałeś A4 na wysokości Wrocławia to jak tam silnik? TSI chce Serwisu?
Przecież te wasze samochody się rozpadają przy prędkości większej niż 140.
@Xuzoun: Może dla niego lepsi są ci co wjeżdżają pod prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rustyyyy: O czym ty w ogóle do mnie? xD