Aktywne Wpisy

tommmekk +436
Dzisiaj byłem w prorotezowni na serwisie protezy
Wszystko ok ...
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
Wszystko ok ...
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
źródło: 1000009031
Pobierz
Lolenson1888 +90
Tydzień w kołchozie odbębniony, zakupy na przyszły tydzień zrobione i czekam se na Radomiaka z Legią z piwkiem w dłoni.
Można? Można
#mecz
Można? Można
#mecz
źródło: 661A604B-9B02-4025-A6BD-00BB28910C18
Pobierz

#zwiazki #depresja
Poznałam około rok temu chłopaka, który ostatnio przyznał się mi, że ma zdiagnozowaną depresję. Nie wiedziałam o jego problemach wcześniej. Od zawsze świetnie się z nim dogaduję i połączyły nas ze sobą wspólne zainteresowania. On otwarcie mówi mi, że mu się podobam, jestem atrakcyjna, lubi moją osobowość i ja mogę powiedzieć o nim to samo.
Chciałabym powiedzieć mu "Hej, w sumie znamy się już nie od dziś, dobrze się dogadujemy, zróbmy jakiś krok na przód w naszej znajomości", ale obawiam się czy warto w to brnąć. Mam problem w wyznaniu mu tego, bo raz mieliśmy podejście do "sformalizowania" naszego związku, ale to była dość duża głupota, bo wydarzyło się to miesiąc od naszego poznania - usłyszałam wtedy, że nie pasujemy do siebie i nie widzi ze mną związku. Ja zaakceptowałam jego decyzję, bo sama sobie uświadomiłam, że to rzeczywiście za szybko.
Każde z nas rozeszło się we własną stronę, żyło własnym życiem, mieliśmy raz lepszy raz gorszy kontakt, ale nie było żadnej spiny między nami. No i teraz ponownie złapaliśmy kontakt, nawet lepszy niż na początku naszej znajomości, odkąd powiedział mi o swoich problemach. Ostatnio wyznał mi, "że ja to dla niego za wysokie progi".
Nie mam zupełnie pojęcia jak to interpretować. On chciałby ze mną być, nawet snuje wspólne plany, gdzie możemy pojechać, ale boi się związać. Ja aktualnie traktuję na luzie tą relację, skoro nie jest określony, ale pewnie gdyby się określił to ja bym zgodziła się na związek z nim.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim