Aktywne Wpisy
ZanZani +44
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +175
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
droga jest ślepa on jest na końcu , przy jego działce droga jest szersza do wykręcania ale on sobie postawił tam 4 samochody bo zajmuje się kupowanie złomów i sprzedażą.
przez to zaczął sobie parę miesięcy temu wykręcać u mnie, normalnie wjeżdża do mnie i wykręca. do jakiegoś czasu miałem to gdzieś, ale ostatnio zrobiłem cały teren u siebie, utwardziłem kruszywem to teraz jeszcze ludzie co do niego przyjeżdżają sobie u mnie wykręcają.
mówiłem jakiś czas temu ze sobie nie życzę tego to zlał to całkowicie, dwa dni temu stoję sobie na działce i jakaś kobieta co do niego przyjeżdża normalnie sobie do mnie wjeżdża.
ja do niej ze to jest teren prywatny i sobie nie życzę, ze ja po jej działce nie jeżdżę, a ona do mnie ze skąd mogę wiedzieć ze nie jeżdżę po jej działce.....
a potem do mnie ze jest jej szkoda mnie .....
w końcu napisałem mu ze musimy pogadać , wczoraj do niego podszedłem i się pytam jakim prawem wykręca sobie na mojej działce
a ten do mnie z k-----i, na drodze do mnie ze mam w---------ć i ze będzie sobie jeździł po mojej działce jak mu się podoba.
Ja do niego ze jak spróbuje jeszcze raz to nie ręczę za siebie i tyle w tym tygodniu robią mi ogrodzenie całej działki ale bramy nie zamówiłem jeszcze, widzę ze będę musiał.
Droga prywatna czyli każdy przy drodze jest współwłaścicielem albo ma służebność?
Może to?
https://www.urzadzeniaparkingowe.pl/kolczatki-drogowe
Z drugiej strony będziesz miał kosę z idiotą do końca życia, współczuję takiego sąsiada