Aktywne Wpisy
mlody91pl +31
#zdrada #przemyslenia #depresja
CzeΕΔ. SΕuchajcie, jestem w kryzysie. Post moΕΌe byΔ chaotyczny, ale potrzebuje siΔ wyΕΌaliΔ, a nie mam do kogo.
Od dΕuΕΌszego czasu miΔdzy mnΔ a ΕΌona nie ukΕadaΕo siΔ najlepiej. CzΔste kΕΓ³tnie, lekcewaΕΌenie, obojΔtnoΕΔ, depresja zimowa.
ZauwaΕΌyΕem, ΕΌe maΕΕΌonce od jakiegoΕ czasu sprawia bardzo przyjemnoΕΔ pisania na Messenger z kolegΔ z pracy ktΓ³ry jest jej kierownikiem. Nie zwracaΕem na poczΔ tku na to uwagi, ale
CzeΕΔ. SΕuchajcie, jestem w kryzysie. Post moΕΌe byΔ chaotyczny, ale potrzebuje siΔ wyΕΌaliΔ, a nie mam do kogo.
Od dΕuΕΌszego czasu miΔdzy mnΔ a ΕΌona nie ukΕadaΕo siΔ najlepiej. CzΔste kΕΓ³tnie, lekcewaΕΌenie, obojΔtnoΕΔ, depresja zimowa.
ZauwaΕΌyΕem, ΕΌe maΕΕΌonce od jakiegoΕ czasu sprawia bardzo przyjemnoΕΔ pisania na Messenger z kolegΔ z pracy ktΓ³ry jest jej kierownikiem. Nie zwracaΕem na poczΔ tku na to uwagi, ale

Niemaco122 +624
Kierowca BMW siΔ oburzyΕ na kierowcΔ seata bo nie mΓ³gΕ wyprzedziΔ na skrzyΕΌowaniu. Akcja byΕa taka ΕΌe z podporzΔ
dkowanej cofaΕ tir z naczepa i blokowaΕ jeden prawy pas. GoΕΔ zostawiΕ seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW staΕ moΕΌe 30-40sek ale nie wytrzymaΕ i musiaΕ znaleΕΊΔ kierowcΔ seata. Jak siΔ skoΕczyΕo to widaΔ na nagraniu. Rozumiem ΕΌe Dareczek ΕΊle zaparkowaΕ (prawdopodobnie pilotowaΕ kierowcΔ TIRa ΕΌeby mΓ³gΕ wyjechaΔ) no ale

@Lefty: coΕ ci siΔ sΕowo 'nie' wkradΕo niepotrzebnie
@Tajgoch: Ale co ciebie to obchodzi? Rosja nie naleΕΌy do UE.
@Lefty: no co ty?! Jak moΕΌna na nich gΕosowaΔ?!! Oni siΔ uΕmiechajΔ i sΔ fajni! Trzeba gΕosowaΔ na tych co kradli bo przynajmniej byli smutni!
@Tajgoch: nie ma ratunku to bym powiedziaΕ gdyby 15.10.2023 wyniki wyborΓ³w byΕyby inne, moja ojczyzna jest wΕaΕnie ratowana, nie wiem jak wasza