Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ej co sie dzieje ostatnio z moderacją facebooka? XD wtf, dostałem przedwczoraj, czyli 6 czerwca bana na 24 godz na wysyłanie wiadomości w zasadzie bez powodu, bo go nie podali. Odwołałem sie podając powód, że to chyba jakiś błąd i dzisiaj dostałem bana na 9 godz za rzekome: "natarczywe wypisywanie i dzwonienie do kogoś po zaprzestaniu kontaktu przez te osobe" "dodawanie nacechowanych erotycznie komentarzy dotyczących czyjegoś wyglądu, lub ubioru" "wyzywanie kogoś"

Przecież ja z nikim nie pisze. Moka skrzynka odbiorcza jest pusta XD dosłownie pusta, bo nie mam znajomych. Jedyne moje kontakty to rodzina i różme typki, z którymi "współpracuje" tzn zarabiam przez ich raflinki do róznych apek i wpada mi przez to bonus jako świeżo zarejestrowany, głównie korzystam z tych bonusów, wiec tyle jest moich rozmów, mówie zero bo nie mam znajomych i nie mam z kim pisać oprocz tych osób, o których wspomniałem czyli rodzina i te typki z reflinkami, a tu z d--y dostałem bana za rzekome natarczywe dzwonienie xD

#facebookcontent #heheszki #wtf #c---------------a #niewiemjaktootagowac #pytanie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @TomSz To jest jakaś myśl, bo mam wszędzie to samo hasło xD nawet do konta w banku xD xD ale to troche przez wygode, bo nie chce mi sie spamiętać tylu haseł, a tak jedno hasło do wszystkiego ¯_(ツ)_/¯

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz