Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +45
#nieruchomosci #warszawa #mieszkanie #pieniadze #inwestowanie #kredyt
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
Całe życie wychowałem się na wsi, rodzice którzy bogaci nie byli zbudowali duży dom, podwórko mam duże że można w piłkę jak na boisku grać. Nie rozumiem dlaczego polactwo tak bardzo zabiją się o te klitki dwupokojowe za 800 tys. Za taką cenę na wsi można zbudować ogromną chałupę.
Do pracy można dojeżdżać pociągiem lub samochodem. Zniósłbym dojazd 1-2h dziennie do pracy z wypisdowia do miasta,
lubiepicherbatke +38
#!$%@? widzowie
Podobno pociąg odjechał. Ja widzę kompletnie co innego, zwłaszcza gdy negocjowałem cenę mojego finalnego zakupu... z 299k na 259k. Dla mnie pociąg stoi na peronie albo i nawet się cofa.
A tu taki przykładzik z pewnego powiatu na śląsku. I powiem tak...
IDŹ PONEGOCJUJ TERAZ I KUP COŚ TO WYCZUJESZ SŁABOŚĆ RYNKU. MEGA DOBRY MOMENT NA NEGOCJACJE. POD WARUNKIEM ŻE SPRZEDAJĄCY TO NIE PARAPET :)
@suweren_sudoku: po co poza top5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)