Wpis z mikrobloga

Widzę, że niektórzy przylepili się do mnie jak rzep do jackowego, więc chciałbym wyjaśnić parę rzeczy. Szkolną śledzę o wiele dłużej niż wy, pamiętam jak robiłem reuploady usuniętych filmów niemca. Dodawałem jako podkład swojego autorstwa muzykę, niestety stuleje (takie jak wy) nie umiały docenić czegoś dobrego i kazały wrzucić bez tej "kakofonii". Wtedy ja zacząłem podkręcać muzykę tak, że nie było słychać co mówią bohaterowie, śmiesznie było. Potem wziąłem się za commentary szkolnej. Specjalnie zacząłem używać wyszukanego, wysublimowanego słownictwa, żeby wyrobić własny styl. Tacy jak wy powiedzielibyście że mam pseudointelektualną manierę, ale co wy możecie wiedzieć. Na każdą postać ze szkolnej mam kilkadziesiąt określeń, przez co nawet osoba mocno śledząca szkolną może nie mieć pojęcia, o kim lub o czym w danej chwili mówię. Służy to oczywiście odsianiu tych niezbyt inteligentnych widzów (takich jak wy). Takich u siebie na kanale nie potrzebuję. Kiedyś zaprosiłem swoją dziewczynę do uczestnictwa w filmikach. To była krótka współpraca, ponieważ szkolna średnio (w sensie wcale) ją interesowała i niezbyt była z tego faktu zadowolona, ale przynajmniej nikt nie powie teraz że jestem prawiczkiem. Niektórzy żalą się na moje niepotrzebne analizy i wyciąganie wniosków, o których wszyscy wiedzą. Ja odpowiem - zróbcie lepsze. Jeszcze niektórzy zarzucają mi, jakobym się ciągle mylił w swoich prognozach i zapowiedziach - ja sobie nic takiego nie przypominam. Podsumowując, #!$%@? wiecie, #!$%@? się znacie, jesteście zazdrosnymi nołnejmami co nic nie mogą i ani trochę mnie wasza opinia nie rusza, elo.
#kononowicz
LawrenceBDSM - Widzę, że niektórzy przylepili się do mnie jak rzep do jackowego, więc...

źródło: rzolnerka

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach