Aktywne Wpisy
asdfashaass +28
źródło: IMG_20251103_045013
Pobierz
cocojambo210 +19
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20251103_045013
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Hej, mam taka pilna sprawe - chcialem zrobic osobie z rodziny prezent i zamowic koszulke z wlasnym nadrukiem. Tylko nie chodzi mi o to ze wysle plik w jpg i on zostanie nadrukowany jako taki kwadrat czy prostokat tylko cos jak na zdjeciu ktore wrzucilem - ze bez wzgledu na jakim kolorze zostanie to nadrukowane to tak jakby nie ma tla, nie wiem jak to opisac bo jestem zielony w tym temacie, chodzi pewnie o te warstwy w photoshopie - jedynie doczytalem ze to chyba format SVG ale moze ktos to potwierdzi :)
ogolnie pisalem do jednej firmy zajmujacej sie tym to mi odpisali ze w jpg mam wyslac i to nadrukuja xD
Dlatego kieruje do was dwa pytania: w jakim pliku musialbym to przeslac zeby mi to nadrukowali bez tego "tła" oraz czy macie moze jakies sprawdzone firmy ktore sie tym zajmuja?
źródło: Przechwytywanie3
Pobierzw sumie widze tez w necie duzo wzorow svg do kupienia za pare zlotych jakby co albo nawet za darmo do sciagniecia - az chyba sam sobie jakas fajna koszulke zamowie bo jak widze na zakupach te sieciowkowe koszulki z dziwnymi nadrukami to az szkoda przymierzac :P