Obrzydliwe, chłop jeszcze nie ostygł. Ale czego spodziewać się po konpedokracjii czy pissuarach, na których czele stoi karzeł robiący politykę na grobie swojego brata bliźniaka.
@artur-klocek: Mnie też zastanawia jak oni się czują zmieniając co chwilę poglądy? Ja pamiętam jak mieszkańców Podkarpacia wyzywali od "zasranych rusofobów" i to nie było tak dawno. 2 lata temu ich partia uważała że mur na granicy to bandytyzm, a imigranci to biedni ludzie szukający swojego miejsca. Posłowie biegali tam z pizzą. Dzisiaj według tych pajaców to PiS byl prorosyjski. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby co
@Trismus: Ostygł i to już jakiś czas temu. Twój sekciarski ryży guru i przystawki, kazali sztucznie utrzymywać go przy życiu, byle do wyborów. Nie masz godności człowieku, jesteście jak prawdziwa sekta i można wam napluć w twarz, a jeszcze prosicie o więcej. Wstyd.
@artur-klocek: ja się ogółem dobrze czuje. Ale Szkoda żołnierza. 8 lat rządów PiS nie było w stanie stworzyć im warunków do pracy. Przyjaźnie konfederatów z bialorusia i proputinowskimi działaczami tez robią swoje, bo to Białoruś i Putin odpowiada za smierć tego żołnierza. Odrobine jeszcze kalekie prawo i beznadziejny płot, który powstał za PiS. Szkoda młodego życia. Także smutnopolacy robienie biznesu na śmierci młodego żołnierza oceniam na skandalicznie obrzydliwe. Patriotyczne prawackie
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
@artur-klocek: ja się czuję doskonale. Twoi panowie wnet znajdą się w więzieniu, powoli przywróci się normalność, dla takich flaków jak ty skończą się "pienionszki." Co nam chcesz powiedzieć, byczq? Że Tusk zabił tego żołnierza? Czy Hołownia? Mioże jakaś juleczka z lewicy?
@Trismus: Ostygł i to już jakiś czas temu. Twój sekciarski ryży guru i przystawki, kazali sztucznie utrzymywać go przy życiu, byle do wyborów. Nie masz godności człowieku, jesteście jak prawdziwa sekta i można wam napluć w twarz, a jeszcze prosicie o więcej. Wstyd.
@DrCieplak: jak tak można, nie tak jak w piSSie to co wódz powie rzecz święta, a głowa jest tylko żeby nią jeść XDD
Niezły szuryzm XD.
Nie wiem czy jesteś zorientowany, ale jesteśmy jeszcze przed wyborami.
@artur-klocek: ja się czuję doskonale. Twoi panowie wnet znajdą się w więzieniu, powoli przywróci się normalność, dla takich flaków jak ty skończą się "pienionszki."
Co nam chcesz powiedzieć, byczq? Że Tusk zabił tego żołnierza? Czy Hołownia? Mioże jakaś juleczka z lewicy?