Aktywne Wpisy

bidzej +59
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz
sarnamarna +37
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz

ludzie i tak pójdą na nich głosować w niedzielę
@Vinizius: No i to jest pomysł, przez ostatnie 4 lata w sejmie Kondeferacja zaprezentowała kilka dobrych projektów ustaw, które by poprawiły bezpieczeństwo w Polsce i nie dopuściły do sytuacji która teraz dzieje się na granicy, ale im ta banda z PO-PIS te ustawy zablokowała!
A nie sorry pomyłka, oni potrafią tylko odwalać populizm i demagogię, gadać jak to PO-PiS to ta sama banda i
@Basiura89 Ale to są wybory do wladz TFU Unii Europejskiej TFU.
Nie jestem sadystą i nie wyślę ludzi do instytucji której nie nawidzą.
@Kopyto96: xDDDD
Chlewu xD Ja p------e, rekordowy skok jakości życia w ostatnich dwóch dekadach, awansowaliśmy do krajów pierwszego świata, stabilna gospodarka, stały rozwój i mocne osadzenie w strukturach zachodnich. Ale nieeee, cały wysiłek w piach, bo jeden żołnierz zmarł na
@Vinizius: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDD XDDDDDDDDD
Xd co typ d-----ł