Aktywne Wpisy

thorgoth +977
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +328
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

Chyba oczadzieliście, że promujecie to rasistowskie guano, jakim jest przeróbka piosenki Gigi D'Agostino. Przeciętny Niemiec nie odróżnia Afgańczyka od Polaka, a najłatwiej mu zrzucić wszystkie swoje problemy na wszystkich obcokrajowców. Nie rozumiecie, że jak się rozkręci rasizm, to kopnie w dupę przede wszystkim Polskę i Polaków, także tych tutaj, którzy nie są na emigracji ale pracują w Polsce, bo Polska póki co jest podrzędnym partnerem gospodarczym w stosunku do Niemiec. Zastanawiam się czy w latach 30. XX wieku też w Polsce była taka banda imbecylów, która cieszyła się, że w Niemczech rodzi się nazizm, bo niby skierowany jest tylko przeciwko Żydom.
Aryjska rasa niech wypiendala ze swoją muzyczką, bo to oni nasprowadzali bez sensu tysiące ludzi, a teraz tamtejsze oskarki zaczynają się pluć do innych za to co zrobili ich rodzice. I do kogo dokładnie się plują? Do swoich bogatych rodziców (Eltern)? Do niemieckich polityków (Politiker)? Do uchodźców (Flüchtlinge)? Otóż nie. Odpowiedź słychać w piosence: do obcokrajowców (Ausländer). I wbijcie sobie do głowy, że Polacy w Niemczech pierwsi padną ofiarą uprzedzeń, bo to po prostu łatwy target, a to dlatego że są po prostu niezorganizowani.
Życzę każdemu kasztanowi, który promuje niemieckich bogatych oskarków i ich rasistowskie wysrywy, żeby podczas przejazdu autobaną przez Niemcy zatrzymała ich niemiecka polizei i wlepiła srogi mandat tylko za fakt bycia Polakiem, bo paragraf zawsze się znajdzie. Tak właśnie działają uprzedzenia.
#wykop #polska #niemcy #rasizm #uprzedzenia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Porównywanie okoliczności w jakich zrodził się nazizm przed prawie stu laty do obecnych czasów to jeszcze lepszy fikołek.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nur_f%C3%BCr_Deutsche
@mirko_anonim: Fikołek jak cholera, bo kiedy rodził się NSDAP, to Niemcy byli republiką weimerską, miałeś szalejącą inflację oraz ogólna biedę, gdzie ludziom się opłacało jechać do Rosji paść owce, niż siedzieć we własnym kraju. Z kolei jednocześnie wśród mieszczaństwa miałeś mnóstwo Żydów, którym żyło się nie najgorzej, którzy się