@Polejmnie: jest tu mnóstwo inteligentnych inaczej którzy twierdzą że nie widzą problemu aby nakrętka była przytwierdzona do butelki A tym którzy myślą że to idiotyzm zarzuca brak inteligencji Np ten @LudzieToDebile O sobie mówi iż sam jest oazą inteligencji
@Tomasz_zakopane: najlepsza jest ich walka z chochołem. Gdy wszyscy piszą o kosztach zmian w liniach produkcyjnych czy problemach z zakręceniem nowych modeli zakrętek. To wyśmiewają, jakby wszyscy mieli problem z otwieraniem. XD
@Tomasz_zakopane: Trwa kampania wyborcza, więc wszystkie, nawet najbardziej ubogie intelektualnie trole muszą bronić wszystkich pomysłów UE. Nawet przytwierdzonych nakrętek.
@amperrowwer trwa kampania wyborcza, więc wszystkie, nawet najbardziej ubogie intelektualnie trole muszą atakować wszystkie pomysły UE. Nawet przytwierdzonych nakrętek.
@Polejmnie: pomyliłeś koszty prywatne dotyczące dbania o środowisko w którym żyjemy i wsparcie recyklingu (korek jest najbardziej wartościowym recyklingowo materiałem a bardzo często nie jest wyrzucany z butelką do kosza tylko na ziemie - zapraszam do googla) z wydatkami budżetowymi UE. Poza tym, UE nie ma armii, jak była mowa o armii europejskiej to konfiorze mieli sraczkę nie większą niż teraz. Sraczkę o KOREK NA BUTELCE. To są problemy prawdziwe?
Skoro Slawosz nigdzie już nie poleci robię predykcję że w ciągu <18 miesięcy będzie rozwód z posłanką atencjuszką - ona chciała być żoną astronauty a nie jakiejś popierdułki
Komentarz usunięty przez moderatora
A tym którzy myślą że to idiotyzm zarzuca brak inteligencji
Np ten @LudzieToDebile O sobie mówi iż sam jest oazą inteligencji
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Tomasz_zakopane: Gdzie tak mówię??? Bredzisz, jak zwykle, bo nie masz nic merytorycznego do powiedzenia ¯\(ツ)/¯
@Tomasz_zakopane: najlepsza jest ich walka z chochołem. Gdy wszyscy piszą o kosztach zmian w liniach produkcyjnych czy problemach z zakręceniem nowych modeli zakrętek. To wyśmiewają, jakby wszyscy mieli problem z otwieraniem. XD
a nie czekaj
źródło: Screenshot 2024-06-03 at 16.10.46
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@matt-pitt: towarzyszu, sami żeście się zasrali. A teraz szybciutko matkę przeprosić za brudne gacie i zacząć brać leki na swoje urojenia.
@Polejmnie: źródło?
źródło: 1dc4ec0b3f809cad7d58027d60094c5bedd249e31e41b9b7cb057a5a5d8142e4
Pobierz