Aktywne Wpisy

PachneImbirem +159
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +97
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Arthur the King - Mój pies Artur
Reżyseria: Simon Cellan Jones
IMDb: 7.0/10
https://www.imdb.com/title/tt10720352/
przygodowy, dramat
Podczas pięciodniowych zawodów wytrzymałościowych (bieg, kajaki, kolarstwo) do jednej drużyny przykleja się bezdomny pies, pokonując z nimi ogromny dystans. Towarzyszy i pomaga w wyścigu stając się maskotką drużyny.
Wczoraj obejrzałem i dziś polecam :) Fajny familijny film nie tylko dla miłośników psów. Jest to prawdziwa historia gdzie na napisach końcowych zobaczycie sobie zdjęcia z tej przygody.
Dla tych co się boją zostawię mały spoiler:
źródło: artur
Pobierz@troloslaw: a myślisz, że czemu tego filmu nie ma na liście? Drugi raz już pewnie nie obejrzysz? A u mnie to warunek aby być na liście, że kiedyś jeszcze chętnie wrócę do filmu bo się dobrze bawiłem albo mocno mną wstrząsnął.