Wpis z mikrobloga

Kuźwa, ona jest ode mnie niewiele starsza, a wygląda tak, jakby była moją starą… To zdjęcie i tak jest korzystne, bo są gorsze. Przegrywy mają chyba rację, że p0lki po 30-tce to dramat… Ona jest z 90 rocznika jak coś. Btw nie czaję jak kuce mogą być takimi spermiarzami, by się podniecać jej urodą…

#polityka #konfederacja #przegryw #p0lka #neuropa #sejm #4konserwy
Gours - Kuźwa, ona jest ode mnie niewiele starsza, a wygląda tak, jakby była moją sta...

źródło: IMG_3704

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gours: bo jest jedną z najładniejszych w polityce (na pewno w Konfie na pewno ale to dlatego że za wiele ich nie pokazują) i na tle większości kobiet w polityce np. na Lewicy w miarę ładnych kobiet jak na lekarstwo a w Konfie za wiele ich nie ma, a w Pisie żydowy męskie i stare nauczycielki szału nie ma jeszcze w TD trzymają formę i niektóre z PO a tak
  • Odpowiedz
  • 9
@Skorvez_957_: jest w cholerę ładniejszych. Ona wygląda na totalnie zużytą. Ale mniejsza o to - chodzi o to, że mimo szpachli wygląda po prostu staro…
  • Odpowiedz
@Gours musisz mieć marne życie albo dostajesz za to kasę bo co drugi post od pół roku to płacz na konfederację i pis XD a oczywiście rząd cacy i Tomczyk top XD przynajmniej byś się jakoś krył
  • Odpowiedz