Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: zajaraj sobie okazjonalnie ziola, albo zjedz ciastka. Mozliwe ze dostaniesz przyplyw zyciowej inspiracji i wkrecisz sie w jakies hobby i zbudujesz sobie pozytywna filozofie zycia. Tylko nie zaczynaj palic codziennie, na poczatku co tydzien bedzie ok, po jakims czasie juz lepiej np co drugi weekend zeby nie wpasc w rutyne frajda = ziolo. Po 6 miechach zrob sobie z 2 miechy przerwy kompletnej.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Tak, kolegów pacjentów jako dentysta: przej#bane stawki (może takie są koszty, nie wiem, faktem jest że na dentystę prywatnie stać może jedną trzecią społeczeństwa), kojarzycie się z bólem i często jeszcze bagatelizujecie to co wam się mówi (statystycznie).

Moje spotkania poza kontrolą na zabiegach zawsze kończyły się na uwagach żebym nie zachowywał się jak baba jak mówiłem że znieczulenie nie działa a "lekarz" próbuje mi wmówić że po dawce
  • Odpowiedz
to idz na magazyn za 4300 brutto i miej #!$%@? jak ci przeszkadza godne życie i przyjemna praca

@kexus512: Jak będzie miał uprawnienia na wózki widłowe to będzie miał lightową prace, 6000 brutto zero odpowiedzialność i mnóstwo wolnego.
  • Odpowiedz