Wpis z mikrobloga

Ma ktoś z Was te perfumki? LINK
Obecnie są w spoko cenie łączone, bo normalnie po 99zł za flakon. Jak oceniacie te zapachy?
#perfumy #zara
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hikashi: No tak, ale to jednak różnica, dlatego pytam. Jak po 2h zniknie to raczej szkoda czasu, jak się te 4h utrzyma to już w sumie nie ma tragedii jak płacę 5 dyszek za 100ml.
  • Odpowiedz
@Sayiv: nie pamiętam już, dawno temu sprawdzałem, dlatego piszę bardziej ogółem że parametr nie powalał, bo tyle pamiętam. serio będziesz się tak rozdrabniał o Zarę za 5 dych? Co złego jest we fragrze zresztą, zazwyczaj oceny są zbieżne z rzeczywistością
  • Odpowiedz
@hikashi: Rozdrabniał? Serio myślisz, że to był atak, pomimo użycia lenny fejsa na końcu?

Po prostu się droczę, wyluzuj trochę. Jestem świadom tego jak wyglądają parametry większości Zar.
  • Odpowiedz
@Sayiv: noo...tochę tak odczułem xd Trochę się wąchało tego i nie wszystko kojarzę co do sekundy ile trzymało. Gdyby trzymało dobrze to sam bym miał, a mam tylko Sunrise xd
  • Odpowiedz
@Ertenix: Sunrise dzisiaj używałem. Pachną od rana do wieczora jak dołożysz trochę w połowie dnia. Nie jest to duszący mocarz wyczuwalny na całym piętrze, ale taki być nie może. Sunset podobna historia, podobne do Angels Share, z resztą tworzone przez tego samego perfumiarza. Bardzo solidne zapachy, a w tej cenie to żal nie wziąć. Wczoraj dobrałem na prezent/zapas.
  • Odpowiedz