Aktywne Wpisy
schwarzstork +15
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Drom +51
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Dalej się między sobą przekrzykujcie i walcie konia do tego, że wyszło wam o 5 punkcików więcej na pseudo teście na inteligencję xD
Przypominacie mi zgraję dzieci z gimnazjum co są święcie przekonane, że jak ich kolega Maciek z ławki obok dostał jedynkę to jest głupszy
Te argumenty pokazują jakie masz "wysokie IQ" xD
Bo jeśli trenujesz coś wiele lat, ale robisz to dajmy na to sam bez trenera i robisz to źle, to
Jedyne co odróżnia mężczyznę od kobiety to tak naprawdę ilość naprodukowanych androgenów które skupiają się na zapisie chromosomu Y i to one tak naprawdę pozwalają na rozwój męskich narządów płciowych dzięki SRY gen.
Ale chromosom Y jest tak naprawdę potem nie przydatny ponieważ utracił 97 procent genów i jest genetycznie zdegerowany, a około 50 procent z nich się powtarza.
Gadasz żeby gadać - sporo, intensywnie ale nie dość że nieskładnie i chaotycznie to jeszcze bez sensu.
Łżesz, mieszasz pojęcia, zmieniasz podmiot w trakcie wywodu. Mylisz skutki z przyczynami. Do tego wszystkiego nie możesz strzymać żeby nie podlać tego wyrzygu szambem swojego lewactwa. Z jednej strony zasłaniasz się jakimiś nieistniejącymi "badaniami" (gwarantuję że coś p-------ś - żadnych "badań" uzależniających zmianę statusu społecznego przekładającego się na iq nie