Wpis z mikrobloga

@mybeer nawet nie wiadomo czy to nie konkurencja robi takie screenshoty, jakby się dało to zakopałbym ten wpis, btw na gogolach ostatnia opinia pokazuje się z tygodnia temu 3/5
  • Odpowiedz
@taknietaknie: Z-----i całość. Chodziłem regularnie, było zajebiście jak mieli lokal na Grzybowskiej, zrobiło się nierówno jak otworzyli w Browarach, ostatnio w kwietniu było kiepsko i jedyni wóda ocaliła wieczór
  • Odpowiedz
@mybeer: to może nie posortowalo u mje, po prostu fajnie nie wierzyć tak z d--y we wszystko co sie widzi w internecie, to od razu od pracowników wyzywa.
  • Odpowiedz
@mybeer: to jest wstęp rekruterski do scamow. Dają ci losowa restauracje do polubienia, potem coś tam, coś innego, w końcu wjeżdża jakieś krypto. Początkowo nawet możesz zarobić.

Restauracja zapewne nie ma pojęcia, że ktoś do nich linka wysyła. A scamerzy zmienia linka, bo ten dostanie pewnie niedługo bloka na oceny
  • Odpowiedz
@xevske u mnie lepszy fikołek. W jednym oddziale gościu napisał negatywną opinię, bo coś się jemu nie spodobało i w sumie mógł mieć rację. Pytam się załogi, co to za akcja, że chłop się skarży i jest niezadowolony. Oni do mnie, spoko spoko, wiemy kto, załatwimy, wyjaśnimy, będzie dobrze. Do końca dnia wjechało 20 pozytywnych opinii od mieszkańców wioski- jeszcze większy przypał niż jego negatywna opinia. Niech następnym razem lepiej niczego
  • Odpowiedz
@mybeer: Głupia taktyka, wystarczy położyć na stoliku karteczkę, że za wystawienie opinii dostajesz za darmo np. lemoniadę. Mało kto wystawi inną opinię niż 5 gwiazdek, skoro ma dostać coś za darmo, a taką opinie będzie musiał pokazać kelnerowi na dowód, że ją wystawił. A cena szklanki lemoniady na pewno tańsza niż 15 zł.
  • Odpowiedz
to jest wstęp rekruterski do scamow. Dają ci losowa restauracje do polubienia, potem coś tam, coś innego, w końcu wjeżdża jakieś krypto. Początkowo nawet możesz zarobić.

@dzek: masz jakieś info na czym ten scam polega? Do mnie non stop jakieś wschodnie konta piszą z ofertą takiej internetowej pracy xD ciekaw jestem na czym to polega, pytali o portfel krypto i nie chciało mi się zakładać, żeby dowiedzieć się o co
  • Odpowiedz
a potem policja o 6 rano puka, bo cię nacieli na coś i do ciebie ślady trafiały, lepiej nie wchodzić w takie cuda.

@xevske: no tak, ale ciekaw jest na czym polega zarzutka, bo chyba potencjalna ofiara musi coś skorzystać na takim precederze zanim zrobią z niej kozła ofiarnego?
  • Odpowiedz