Aktywne Wpisy
Vukosky123 +8
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Rurururkowiec +33
Pierwszy raz robiłem badanie techniczne samochodu w 2008 r. i płaciłem za to 98 zł. Wczoraj rownież zrobiłem takie badanie i zapłaciłem 98 zł. Niesamowite, że przez 16 lat ta cena nie uległa zmianie, a może jeszcze dłużej? Ktoś pamięta kiedy te 98 weszło? Się teraz nie dziwię, że te stacje wyrastały jak grzyby po deszczu skoro nadal ta stawka jest dla nich wystarczająca. To dobrze pokazuje jak regulowane przez państwo ceny
Jak sprawić, żeby wszyscy się dowiedzieli, że restauracja Munja na ul. Grzybowskiej 43 w Warszawie kupuje 5* opinie na Google za 15 zł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#warszawa #jedzzwykopem #oszukujo
Komentarz usunięty przez autora
Screen sprzed minuty. Tylko dziś restauracje odwiedziło kilkadziesiąt bardzo zadowolonych gości, i to z całego świata!
Restauracja zapewne nie ma pojęcia, że ktoś do nich linka wysyła. A scamerzy zmienia linka, bo ten dostanie pewnie niedługo bloka na oceny
@dzek: masz jakieś info na czym ten scam polega? Do mnie non stop jakieś wschodnie konta piszą z ofertą takiej internetowej pracy xD ciekaw jestem na czym to polega, pytali o portfel krypto i nie chciało mi się zakładać, żeby dowiedzieć się o co
@xevske: no tak, ale ciekaw jest na czym polega zarzutka, bo chyba potencjalna ofiara musi coś skorzystać na takim precederze zanim zrobią z niej kozła ofiarnego?