Aktywne Wpisy
mickpl +467
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
GabrielOcello +257
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
Krótka relacja z ostatnich dwóch dni: o tym, że wskakuje na 4 dni niejedzenia wiedziałem już od około tygodnia, zatem w niedzielę poczyniłem odpowiednie przygotowania. Zjadłem lekkie śniadanie, piłem sporo wody i herbaty czarnej oraz mięty, ostatni posiłek, czyli obiad zjadłem około godziny 14. Od tamtej pory spożywałem jedynie niesłodzone płyny. Samopoczucie dobre. Wczoraj wstałem około 7, ogarnąłem się, ruszyłem do pracy. Wleciały w ciągu 8 godzin: 2x kawa czarna, 3x herbata czarna, około 1 litr wody niegazowanej. Około godziny 16-17 odczuć się dało lekkie ssanie w żołądku, ale bez dramatu. Noc przebiegła spokojnie.
Dziś wstałem podobnie, poranna toaleta i ważenie. Spadło 0,8 kg (pierwsze dwa trzy dni postu to utraty na wadze rzędu 1-1,2 kg dziennie). Samopoczucie bardzo dobre, brak jakichkolwiek bólów głowy, czy odczuwania głodu. Wleciała kawa i woda.
Podsumowanie:
Utracone kg od 28.03: 11,6 kg
Utracone kg podczas postu od 27.05: 0,8 kg
#odchudzanie #post #chudnijzwykopem #redukcja
Nie pij napojów zero ze słodzikami, jak post to post, jaki sens ma takie oszukiwanie, podrażnisz się tylko słodkim smakiem i tyle (・へ・)
Dorzuć jeszcze troszkę soli do suplementacji, tracimy sód wraz z potem i moczem, a skoro suplementujesz potas to lepiej zachować równowagę sodowo-potasową.
Powodzenia ʕ•ᴥ•ʔ