Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
@Orbiter01: Polska potrzebuje imigrantów, jest skazana na imigrantów, a Ukraińcy są jednymi z lepszych jakich możemy mieć.
@Stabilizator: tak "zaoral ze ho ho! Danymi z d--y. Przeciez obcokrajowcow w polsce jest nieco ponad 1milion a ludzi z polskimi korzeniami rozsianych po swiecie ponad 20 milionow.
Ponieważ w ich kraju jest wojna. Część z tych ludzi jest rosyjskojęzyczna, ponieważ pochodzi ze wschodnich części Ukrainy, czyli z terenów właśnie objętych wojną.
Mam nadzieję że pomogłem. Następnym
Może nie chcą walczyć? Kim Ty albo ja jesteśmy by mówili innym za co mają ginąć i ryzykować swoim życiem.
To że ktoś urodził się w jakimś kraju to nie oznacza że musi za niego przelewać krew.
A mnie nie razi. I co z tego że dorośli? Ich życie jest mniej warte? Nie mają swoich celów, marzeń czy planów?
Obowiązek patriotyzmu XD No takiego obowiązku raczej nie ma - prędzej jest obowiązek szanowania państwa, kraju i jego historii, ale to raczej nie są objawy patriotyzmu.