Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +178
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
#4konsery #neuropa #heheszki #humorobrazkowy #nigdyniebylo #bekazlewactwa #rakcontent #tvpiscodzienny #tvpo #tusk #cytatywielkichludzi #polityka
@msqs1911: Sądząc po kwotach, nowotwór rozrósł się i nie jest to subtelna różnica.
Ja uważam, że niezależnie od poziomu mediów publicznych to kwota i tak jest zbyt wysoka.
Jednak pisowcy w swojej krytyce mogliby przyjąć spójną strategię. Albo mniejsze koszty i mniej kanałów albo zostawiamy tak jak jest.
haha zabawne tylko PiS i prezydent o----------i przy przekazywaniu władzy i przez ten czas który został nie udało się uchwalić innego budżetu. A wasz prezydent zawetował przekazanie pieniędzy z TVP na szpitale.
U - Uslyszysz
S - Same
K - Kłamstwa
Ktos jeszcze wierzy w to co ten oszust wypisuje? Nauczyl sie pisac na tweeterze i tak codziennie ten len smierdzacy wymysla sobie czego to nie zrobi. Jego urojenia nie maja granic.
@Headcrab_B: No taka bezsensowna krytyka. Jak pis taki budżet stworzył i na ostatnią chwilę dopiero przekazał władzę i uwalił zmianę budżetu to chyba tylko PiSowiec jest na tyle bezczelny albo głupi żeby krytykować kogo innego niż PiS za to.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Prezydent-Duda-zawetowal-ustawe-okolobudzetowa-na-2024-rok-Powodem-media-publiczne-8669187.html
@Nighthuntero: No jak budżet jest na rok uchwalany i pamiętasz chyba kto zawetował przeniesienie pieniędzy z TVP na onkologię i szkolnictwo? Prezydent Duda zgadza się?