Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ejber_z_Fyrtla +221
- Co dla was chłopaki? Polska dzisiaj stawia he he
- yyyy no to nie wiem, dla mnie może kurczak box łagodny z frytkami panie prezydencie
- Co ty młody na edukację zdrowotną chodzisz? Ostra wołowina w lawaszu czternaście razy. Tylko nie żałuj sosiwa, kebabmistrzu.
- yyyy no to nie wiem, dla mnie może kurczak box łagodny z frytkami panie prezydencie
- Co ty młody na edukację zdrowotną chodzisz? Ostra wołowina w lawaszu czternaście razy. Tylko nie żałuj sosiwa, kebabmistrzu.
źródło: image_picker_354C29C7-3240-45CB-A3C4-50A1FEEE6722-5630-00000A78721D5E77
Pobierz

źródło: temp_file601976835320554681
Pobierz@Blaskun: niestety nie mają takiego budżetu jak wy w PISie. PO jeszcze nie jest jeszcze tak bezczelna jak Zjednoczona Prawica żeby kraść na każdym kroku i wkładać kase na boty.
@stooley32: Bo jeździłęm po kucach. W waszej sekcie, albo z wami, albo przeciwko wam.
@ThreeTree Dlatego jak braciom Morales daje się synekury państwowe na dziwne umowy i płaci trollom państwowymi pieniędzmi. xD
@Blaskun: oj płacił, płacił. Na szczęście 15 października odsunięto was od władzy. Wiadomo, teraz wyjecie jak świnie oderwane od koryta, ale w sumie to miłe dźwięki dla ucha.
@Blaskun: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PISowiec oderwany od koryta agresywny. Płacz tyle wam zostało. ¯\(ツ)/¯
@Blaskun: tak robisz, ale średnio Ci to wychodzi. ¯\(ツ)/¯
@Blaskun: to powiedz Mateckiemu, że chcesz wolny weekend. Ale nie wiem czy przed wyborami Ci pozwoli.
źródło: comment_Gx3ABz7R6kdJ09kr8teuYjbB0G981Abh
Pobierz@Blaskun: jak to było? "chamstwo, buta i przekleństwa to wasz znak" xD
@Blaskun: leki, colego
leeeeeki