Aktywne Wpisy

hrumque +156
#yanosik koniec. Odinstalować trzeba.
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
źródło: temp_file328270129226359409
Pobierz
mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek

#przegryw #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
@anonanonimowy321: będąc incelem z kasą możesz nawet próbować zostać passportbros i ogarniać dziewczyny z biednych krajów, oczywiście jest ryzyko, że cię wykorzystają kopną w dupe i tak dalej, ale uważam, że gdy ktoś wegetuje i dramatyzuje nad samotnością to takie przygody mimo wszystko są lepszą opcją i podejmowanie takich prób jest znacznie lepszym stylem życia niż zadeklarowanie "it's over" i pogrążanie się w incelskiej beznadziejności
@anonanonimowy321 będąc polskim przegrywem jak pojedzie się do Azji to jest się jak afroamerykański przegryw w Polsce. Przeciętny polski incel i mogguje przeciętnych tubylców w wielu azjatyckich krajach
źródło: IMG_2855
Pobierz@Bananek2: Oni zazwyczaj nie potrafią docenić tego co mają i co wypracowali. Przecież mając pieniądze o których polak może pomarzyć to można robić wiele rzeczy i jeszcze więcej spróbować. A oni dalej będą p-------ć, że kryzys XD
@Pasterz30: tak, ale bardziej chodzi o to jak rzadko ludzie z r--------m życiem mający dziewczyny uważają siebie za przegrywów, chodzi o tą dysproporcję. Nie jest tak, że każdy programista bez baby uważa się za przegrywa, ale chodzi o to ilu znasz ludzi, którzy uważają się za przegrywów mając chętne dziewczyny. Nygusy z getta mogą rapować
źródło: eminem
Pobierz1. Ci „nie-programisci” czy jak ich tam nazywasz czasami nie sa swiadomi swojego przegrywu bo sa po prostu glupi
2. Maja niskie potrzeby, baba im starcza do zycia, nie potrzebuja sie rozwijac, zarabiac, im starczy wiksa w weekend. Nie sa zbyt cenni spolecznie ale im to nie przeszkadza
3. Ludzie inteligentni czesciej cierpia z tego czy innego powodu, bo duzo mysla, analizuja. Wielcy ludzie, uznani za zycia za autorytety, noblisci
@Eugeniusz_Zua: aż taki tam jest tłok? Wydaje mi się, że mimo wszystko wciąż lepsza opcja od incelowania, a przynajmniej głupio jest nie spróbować i uznać "it's over" w ogóle bez sprawdzenia tego. Gdyby było tak ciężko to tamtejsi tubylcy subhumanowe karakanowe manlety by już w ogóle tam wyginęli, a jednak jakoś się trzymają i wszystkiego zachodnie