Aktywne Wpisy

ehhniestety +306
Raz na rok, podczas wielkanocy, następuje wylew katolstwa na mirko z setkami plusów
typ pisze, że bez chrześcijaństwa będziemy wierzyć w horoskopy bo NIE DA SIĘ powtarzam NIE DA SIĘ niczym zastąpić pustki pozostawionej po bozi chlip chlip
800 plusów w 5 godzin
#bekazkatoli
typ pisze, że bez chrześcijaństwa będziemy wierzyć w horoskopy bo NIE DA SIĘ powtarzam NIE DA SIĘ niczym zastąpić pustki pozostawionej po bozi chlip chlip
800 plusów w 5 godzin
#bekazkatoli

źródło: image
Pobierz
synadama +527

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś zatrzymanie" profilaktycznie, a. Za chwilę widzę że znów działa. Jak wirus.
#android #androidauto #motoryzacja
źródło: temp_file328270129226359409
PobierzDziw się że upada.
Były mapy, było dobrze.
Musieli powrzucać dodatkowe ubezpieczenia, bilety, komis, warsztat, radio internetowe, reklamy, reklamy reklam, reklamy ubezpieczeń, reklamy w radiu, reklamy warsztatów na mapie
Jeśli chodzi o swój prywatny telefon na co dzień w życiu bym nie zainstalował tego gówna
W DE jest Camsam/Blitzer. Płacisz 5 euro dożywotnio i masz minimalistyczną apkę działającą w tle która robi tylko i wyłącznie to co ma robić. Nic więcej. Zero reklam, dodatków, nic totalnie. Od 10 lat nie zmienił się wygląd.
Android auto
Fajnie że jako mapy może yanosik działać, ale... Gdy używam Janosika - nawet gdy nie wyświetla mi go auto, mam na ekranie odtwarzacz audio - to muzyka się tnie. Jakby bufor audio był za krótki, takie krótkie urwania ciszy 0.05s nieregularne, ale wkurzające, czkawka.
Włączam jako mapy google albo mapy.cz - muzyka gra elegancko.
O jakości "prowadź do celu" jego nawigacji to nawet nie wspomnę. Pewnie się wykręcą "ale to nie nasza wina, takiego mamy dostawcę map, ciesz się że za darmo"
Generalnie ostatnio zrobili się na tyle bezczelnie że w nocy mi normalnie reklamy odtwarzało. Okazało się magicznie odhaczyli sobie to ustawienie.
No i i aktualnie jest promka z promobet, łatwo zgarnąć 12 miesięcy bez reklam.
źródło: temp_file2607789941790018458
PobierzCo kończyło się tym, że apka odpalona "luzem" (w aucie gdzie nie mam android auto) potrafiła mi się sama zamknąć, bo dłużej stałem w korku albo nic nie ruszałem (i zdziwienie, że stoją a nie ostrzegało. No trudno żeby, skoro apka wyłączona).
Ale w niczym nie przeszkadzało, by nagle w środku nocy się odezwało na całą chatę "Janosik bez reklam? ..."
Polecanko.
Komentarz usunięty przez autora
Pokazuje fotoradary i zagrożenia na drodze. Koniec. Opcje ograniczają się do szybkości komunikatów wyboru głosu czy głośności ostrzeżeń. Aplikacja totalnie prosta bez żadnych wodotrysków i co najważniejsze spełnia swoje zadanie w 100%.
Gdy miałem jechać na urlop do Polski i zainstalowałem Yanosika to usunąłem go po 15 minutach. Nie wiem kto o
Apka niestabilna. Zamula gdy podlaczona do android auto. Odblokowanie telefonu powoduje przypadkowe klikniecie randomowego zgloszenia na tym ekranie co sie wyswietla podczas korzystania z android auto.
Od kilku miesiecy jest ta padaka, wczesniej bylo znosnie.
@hrumque: o to w tym chodzi xD